Intel Arc A770re építsek gamer configot? AMD Ryzen 5 7600 mellé
Nem, mert alig támogatott.
Majd pár generáció múlva lehet intelelel kísérletezni.
Szóval továbbra is az áll, hogy érdemes pár generációt várni vele.
Az Zen is így nyitott annak idején, és a ZEN2-re már bőven a legjobb piaci megoldásként említettük. Itt is így lesz majd.
Hozzátéve, hogy ez a PC játékfejlesztés, mindig is mostohapiac volt.
Többnyire portokról beszélünk már inkább manapság, meg félig kiadott 1-2 évig javított címekről.
Ezért is ha teheti az ember nVidia-t vesz, ha benyeli azt hogy 1-2 játék szarabbul fut a pirosak kártyájával akkor az is bevállalható.
Az Intel még messze van attól, hogy egy átlag usernek(plug and play) ajánlható legyen. És nem akarnám tovább offolni a kérdést.
Ha van kedved kísérletezni új hardverekkel és nem számít annyira a pénz, akkor szerintem mindenképp megéri Arc-ot venni. Tudom, hogy így a nép teszteli a kártyát, de hosszútávon valószínűleg megéri, mert ezzel támogatod az intel munkáját és így nagyobb eséllyel lesz három szereplős a gpu piac, ami pedig mindenkinek jó.
Én A770-et használok. Annyit kell észben tartani, hogy ezek a kártyák eléggé kezdetlegesek szoftveres oldalról és előfordulhatnak hibák. Ha ezzel tisztában vagy és nem jelent gondot, akkor én azt mondom, hogy csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!