Létezik Ethernetes SIM kártyás adapter?
Amire szükségem van:
Az egy olyan eszköz, amelybe berakhatom a SIM kártyámat, amelyen van mobilnet, majd ezt az eszközt csatlakoztathatom a wifi routerhez, a router pedig szétossza a netet.
Erre azért van szükség, mert a kolinet nagyon nem jól működik, egyrészt le van minden tiltva, másrészt meg a wifi nem ér el a szobánkba. Lényegében annyit mondtak nekünk, hogy "Leszarjuk, ha meg tudjátok oldani, akkor oldjátok meg", csak nem ezekkel a szavakkal. Routerünk már van, a mobilnet lefedettsége is jó egy szolgáltatónál, a korlátlan netre a pénzt összedobjuk hárman havonta, most már csak a routerre kellene rávarázsolni a netet.
Léteznek 4G routerek - például:
ezekhez hozzá lehet csatlakoztatni a routerből/a kollégium belső hálózatától jövő Ethernet-kábelt illetve lehet bele SIM-kártyát rakni, és tudnak váltani a két hálózat között.
Én most vettem egy hónapja ezt [link]
Elég korlátozottak a képességei sajnos. De ez a legolcsóbb 4G/LTE otthoni router.
Olcsóbban vannak ilyen akksis hordozható megoldások is. Érdemes hardveraprón nézelődni LTE kulcsszóval
Pl [link]
Ilyenem is van. Nem rossz. De ez nem igazi router, hanem tényleg csak hotspot. Ha a fentebbi routerre azt írtam, hogy korlátozottak a képességei, akkor ez már tényleg közelít a nullához 😃 de többségnek elég... megy a wifi, van net. Nyaralóba pl elég lehet.
#5 Hát igen, 5G-t azt nem igazán éri meg venni. Azt a szolgáltatótól kell bérelni előfizu mellett, pl yettel otthonnet 5G.
„egyrészt le van minden tiltva”
Ehhez pedig VPN kell igazándiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!