Monitor GTX 1060-hoz?
#1: Monitort nem 1-2 évre vesz az ember. Az a tapasztalatom hogy szinte addig használják, amíg megpusztul, vagy romlik a képminőlség. Ezért nem árt egy kis előrelátás. Valószínű hogy nem ezzel a konfoggal fog majd megöregedni a kérdező.
Én használtam G-Sync -s monitort GTX1060 -al régebben. Nem ördögtől való ötlet. Szépen bekapcsoltam a G-sync -et és szinkronba lett a monitor a kártya által termelt FPS számmal. Abszolút nem éreztem hátrányát, hogy nem mindíg volt 100+ FPS-em. Közben nem volt képtörés, képröcögés.
Érdemes olyat választani, ami a G-Sync -et és FreeSync -et is tudja, mert lehet hogy legközelebb majd az AMD -nél teszed le a voksod.
Szerintem ez vállalható és a keretedbe is beleesik: [link]
1060 6GB, illetve Ryzen 3 2200G mellé max 60-75Hz 1080p-s monitort vegyél GTA5, CSGO, Read Dead2. Erre a vga, proci párosra akkor éri meg a 144hz-es monitor ha S.W.I.N.E. - vel játszol.
Nem igazán tudtad értelmezni: 144 -es tudja a 60 -as képességét, a 60 -es viszont nem tudja a 144 képességét. Nem mondtam hogy használja is úgy, de ha akarja megteheti.
Olcsójánoskodás ma már 60/75 -ös monitort játékra venni. Nem tudják sokkal olcsóbban adni. És gyakorlatilag kapsz egy irodai panelt, ráírva hogy "géémer".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!