a videó karid szerintem túl jó a procihoz és a ramhoz képest, nekem is egy olyan alaplapom volt de lecseréltem mert csak két darab ramot lehetett belerakni, és mert gigabyte márkábol AMD-set akartam intel után. MA790X-UD3P most ez van. ha nem játékra akkor ez tök jó végül is. de ha csak a konfigot nézem akármire is használnád akkor alsó és középső kategegória közepe :D
2010. okt. 10. 11:09
3/12 anonim válasza:
ja és szerintem 800MHZ nem tud a géped hanem csak 667MHZ et
Mit szólnál egy i3-530hoz? Akkor nem kellene videókártya sem... főleg, hogy nem kifejezetten játékra kell a gép :)
2010. okt. 10. 11:30
6/12 anonim válasza:
Amit én ajánlottam, ahhoz sem kell videókártya, de azért az alkalmi játékhoz sem árt.
2010. okt. 10. 11:39
7/12 anonim válasza:
Intel i3-ast javasolok én is,vagy ha mégis ennél a konfognál maradsz mindenképpen márkás tápot vegyél hozzá.
Példa: FSP 400W-60APN
Üdv
2010. okt. 10. 11:42
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaaszokat! Azért kérdezem mert ismerősöm adja el kb 2hónapos a gép.30.000 ft-ért adja.Mert ő gamer gépet akar venni.Nekem viszont a fiamnak kell tanuláshoz.
2010. okt. 10. 11:43
9/12 A kérdező kommentje:
Játékot próbáltunk rajta, gta iv simán fut.A többihez nem kell dual proci.Transformer 2 is simán.Túl nagy játékok úgysem kellenek.Szóval gyereknek megfelelő gép?
2010. okt. 10. 11:47
10/12 anonim válasza:
Megfelelő.De tápot majd cserélned kell,mert ha valami gubanc van viszi magával az egész gépet...
Amit írtam Fsp 400 W-az megbízható,nekem is olyanom van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!