Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Deepcool CC560 TG házról mit...

Deepcool CC560 TG házról mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Tudom, egy ilyen árfekvesü háztól nem kell csodákat várni. Az eleje miatt teszem fel a kérdést, hogy az a frontpanel-kialakítás tud-e vajon jó levegőáramlást eredményezni. Illetve mit gondoltok a házzal érkező 4 beépített ventilátor minőségéről. Emiatt is néztem ki ezt a házat, hogy ha elfogadható ventik lennének, nem kellene venni külön.

Másik opció Cooler Master Masterbox E501L ház lenne 2 db Arctic P12 Max ventivel.

2023. máj. 3. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy Deepcool Matrexx 55 van, aminek az első nyílásai nem túl nagyok, de semmilyen problémám nincs a hűtéssel.
2023. máj. 3. 21:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Most nézem is ezt a Matrexx 55 MESH-t. Annyi, hogy gyári venti nincs, úgyhogy abba vagy 3 kellene minimum.
2023. máj. 3. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem bőven jó a légáramlás egy ilyen házban. Nekem Phanteks Clipse gépházam van már nagyon régóta és ott sincs baj a levegővel, pedig az csak az elülső panel alján és tetején kap friss levegőt (mert a panel maga tömör) a Deepcool esetében pedig ahogy nézem két oldalt végig biztosan van áramlás.

A beépített ventikről nem tudok nyilatkozni, eléggé zsákba macska dolog, lehet, hogy nagyon jó, de az is lehet, hogy pocsék.

2023. máj. 4. 06:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Írtam nekik emailt, elvileg 43.37 CFM airflow, 1200RPM±10% fordulat, 26.00dB(A) zajszint jellemző a ventikre a házban.

Lehet nem lenne rossz amúgy, főleg hogy 4 db van belőlük bent, de szerintem marad a Matrexx 55 Mesh, és 4 db ilyen ventit veszek bele: ID-Cooling 12cm XF-12025-SD-K. Elvileg ez 74,5 CFM airflowt csinál.

2023. máj. 4. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!