Melyik gyártó által kiadott RX 6800 XT az erősebb, és jobb? Melyiket éri megvenni?
Üdv !
VGA vásárlás előtt állok, egy RX 580 4GBról váltok most RX 6800 XT-re, de nem tudom melyik éri meg jobban, mennyivel erősebb az egyik mint a másik... Gondolok itt a brandekre, shapphire, gigabyte,red devil, asus stb...
Szerintem egyik sem, vegyél RTX 4070-et már kapsz rx 6800 xt áron. Kevesebbet fogyaszt, újabb, van dlss 3 Az RX 6800 XT-re nem fog jönni még csak FSR 3. Az RT teljesítménye is jóval gyengébb ezt csak már így mellékesen írom. Persze ha használtan veszed max ilyen 200K körül akkor annyiért megéri, jó kártya!
Igazából akármelyiket is veszed bármelyik gyártó jó azt vedd amelyik olcsóbb. De ha kicsit ráfizetsz a jobb hütésre akkor az Asus Tuf, Zotac AMP kártyákat ajánlom Nvidiabol AMD-ből a Sapphire Nitro vagy Red dragon red devilt. De szerintem ilyen 50K + felárat nem ér a jobb hűtés akkor már inkább ruházz be RTX 4070 Ti-re !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!