Az alaplapom csak PCI express 2.0-val kompatibilis van rá mód 3.0-ra valamiféle át alapítóval vagy komplett alaplap csere?
Ezt értem és sejtem is :)
De függ a VGA tipusától, egy 3000-s sorozatú Nvidia akkor majdnem mindegy hogy 2.0, vagy 3.0, 4000-s -nél már számítana.
És persze függ a programtól (játéktól) is.
Mondjuk egy 4xM.2 SSD bővítő kártyánál mint nálam is igen sokat számít, csak akkor nincs VGA, -vagyis van de csak x4-s sebességen, ami nekem teljesen megfelel pl.
Legalábbis egy átlag alaplap/cpu-nál.
https://www.youtube.com/watch?v=muDzIJhHIO0
Játéktól függően már egy 3070Ti-vel is ki lehet különbséget mutatni van ahol 1-2 FPS csak van ahol több mint 20.
Igen ezt néztem én is de mint írtam teljesen mindegy hogy 70fsp vagy 90.
25-nél már folyamatos képet látsz, de legyen 50, szóval minden ami ennél több az csak pr.
Egyrészt nem mindegy, mert úgymond pazarlás akkor megvenni az erős VGA-t, ha egyszer adott konfigban képtelen úgy teljesíteni ahogy papíron kéne.
Másodrészt meg az, hogy 25-nél már folyamatos képet látunk nagyon nem egyenlő azzal, hogy különbséget sem veszünk észre magasabbnál....
Én is pár hónapja váltottam 60-ról 144Hz-re, nem akartam elhinni, hogy tényleg annyira másik világ, de valóban az, amíg az ember nem látja a saját szemével úgy sem hiszi el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!