Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki lehet-e cserélni a Socket...

Ki lehet-e cserélni a Socket 478 mPGA típusú procit nagyobbra?

Figyelt kérdés

Tulajdonságok Érték

Number of CPU(s) Egy fizikai processzor / One Core / Egy logikai processzor / 32 bits

CPU teljes neve Intel(R) Celeron(R) CPU 1.70GHz

Forgalmazó GenuineIntel

CPU neve Intel Celeron

CPU kódneve Willamette

Platform név Socket 478 mPGA

Módosítás E0

Technológia 0.18 µm

Instructions MMX, SSE, SSE2

Eredeti órajel 1700 MHz

Eredeti rendszer órajel 100 MHz

Eredeti szorzó 17.0

CPU órajel 1701 MHz

Rendszer órajel 100.0 MHz

FSB 400.1 MHz

L1 Data Cache 8 KBytes

L1 Trace Cache 12 Kuops

L2 Cache 128 KBytes

2008. dec. 29. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább egy alaplap típus kellene, de biztosan lehet cserélni egy jobb teljesítményűre
2008. dec. 29. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet, csak ilyen foglalatu processzort mar kicsit maceras talalni. (de meg lehet kapni)

(Tigi)

2008. dec. 29. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:
ki lehet cserélni, sok helyen kapni még ilyet, én is árulok a teszvesz.hu-n 2,66 ghzeset, nézz körül ott. vagy a vatera.hu, ott is kapni használtakat reális áron.
2008. dec. 29. 17:21
 4/5 yuda ***** válasza:

Szia!

Ha belevágsz,engem is érdekel a fejlemény és le is írom miért: hasonló az én alaplapom is,csak mercuri-én vettem bele egy 2,4 és egy 2,6 os procit,de mindkettő váratlan időközönként lefagyogatott-néztem alaplap frissítést,de nincs.Már végig szöszmötöltem minden beállítási lehetőséget,de eredménytelenül.-Még egy dolgot nem próbáltam meg,hogy beletenni és úgy újrarakni a komplett rendszert-egy ismerősöm szerint az lesz a jó.

2008. dec. 29. 17:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Bútoláskor nekem is a Mercuri jelenik meg először. Meg szeretném kérdezni, hogy kb. mennyibe kerül egy 2.4-es?
2008. dec. 29. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!