1/11 anonim válasza:
Mi ez az 1440p fétis? Nem mindegy? Úgysem tudod megkülönböztetni a fullHD-től!
2/11 A kérdező kommentje:
Nem igaz egy volt már 27 colos full hd kijelzőm és ott nekem már nem tűnt tűélesnek a kép.
2023. ápr. 30. 06:53
3/11 anonim válasza:
Ez nettó hülyeség! Ha megfelelő távolságra ülsz a monitortól meg sem mondod a különbséget! Egy 27" monitortól, hogy a periférikus látosod hatósugarán belül legyen a monitor két széle legalább 1,5-2 méterre kell ülni! Ha közelebb ülsz, gyakorlatilag élesen csak a monitor közepét látod, el kell mozdítanod a szemed, hogy lásd a két szélét élesen! Ekkor kb tök felesleges ekkora monitor, ha túl közel ülsz! Ha megfelelő távolságban ülsz egy 27" monitortól, az színhelyes és megfelelő konktrasztra van állítva, nem mondod meg a különbséget az 1080p és az 1440p között.
4/11 anonim válasza:
De, megmondod, te meg menj szemészhez.
5/11 anonim válasza:
#1 Ha nem tudod megkülönböztetni, menj el szemészetre.
#2 Ha FHD-n nem látsz éles képet, neked is csak azt tudom ajánlani, hogy menj el szemészetre.
#3 "Ha megfelelő távolságra ülsz a monitortól meg sem mondod a különbséget!" Neked mi a megfelelő távolság? 6 méter? 1 méteren belül szoktunk ülni a monitor előtt, onnan bőven észrevehető a különbség! Ezt a két méteres hülyeséget honnan veszed? Láttál már egyáltalán 27"-os monitor közelről és használtad is? Szerintem még soha, ahogy 1440p-set sem, mert akkor nem mondanád ezeket a hülyeségeket.
6/11 A kérdező kommentje:
Visszaterhetnenk a kerdeshez?
2023. ápr. 30. 09:19
8/11 anonim válasza:
Lap 56 ezer
VGA 300 ezer
CPU 145 ezer
Táp 27 ezer
RAM 29 ezer
SSD 17 ezer
Ez 574 ezer kisker áron amit bárki megvehet. Akkor gondolkodj el azon, hogy neked megér e 650 ezret ez a pc.
9/11 anonim válasza:
Kicsit furán összeállított PC, a 4070-et egy 13400 kiszolgálná, felesleges mellé a 13700, máris spórolnál rajta, vagy akár a felszabadult összegből lehetne 4070Ti a kártya rögtön.
10/11 anonim válasza:
A tápot én kidobnám belőle, írj rájuk, hogy azért illene egy normálisat beletenni, ne egy iGP-s konfigba valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!