Kontroller right stick-je miért nem a megfelelő irányokba mozgat?
Figyelt kérdés
Speed-Link kontroller, a left stick teljesen jó, de a right stick sok játékban rossz irányba mozgat (vannak játékok, amikben jó).
RIGHT STICK:
JOBB - LEFELÉ
BAL - FELFELÉ
FEL - BALRA
LE - JOBBRA
Ez miért van? Hogy lehetne megszüntetni?
A windowsban a kalibrálásnál, tesztelésnél jól működik a teszt ablakban, de ekkor is az egérmutatót rossz irányokba viszi.
2023. ápr. 28. 18:17
1/4 anonim válasza:
Ha például EA FC akkor csak beállítottál a classic helyett valami másra nyomtad át. Egyébként vannak helyek ahol ilyenekkel is foglalkozak. Talán valami érintkezési hiba lehet?
2/4 anonim válasza:
Nagy eséllyel ezt állítottad át, mert elég logikusak az irányok.
3/4 A kérdező kommentje:
Azóta sikerült beállítani a jó irányokra, már nem emlékszem hogyan, gondolom a windowsban a kalibrálásnál. De hogy miért volt így elállítódva, azt nem tudom, én sosem állítottam el, szerintem eleve így volt.
febr. 6. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!