Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hangkártya kezelőfelülete-hogy...

Archduke88 kérdése:

Hangkártya kezelőfelülete-hogyan lehet elérni??

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos ilyen alaptémában kell a segítségeteket kérnem-de muszáj...

Szóval alaplapi hangkártyám van, Z370 A-pro alaplapra integrálva.

Egyszerűen -nem-nem -nem -és nem sikerül megtalálnom a kezelőfelületét bármennyire is szeretném...

Fél nap szenvedés után, úgy döntöttem kiírom ide és segítséget kérek itt...

A probléma tárgya az-az,hogy korábban beállítottam effektet a hangzáshoz (Ne kérdezzétek-hol mert hosszú-hosszú órák óta keressem, hol lehetett

de nem találom)

Szóval koncerttermi hangzás lett beállítva, de bizonyos zenéknél illetve játékoknál zavaró és inkább nem szeretném ezt a hangzást!

A próbláma, hogy nem tudom hol tudom ezt a beállítást megváltoztatni.

Nagyon rejtett helyen lehet-mert nem találom bármennyire is keresem kutatóm- ahogy a szavakból kivettétek, eléggé ideges is vagyok már emiatt. .... xD

Ami a kérés, hogy légyszíves segítsetek, hogy tudom eszközölni ezt a koncerterem hangzás offolását..

Nagyon nagy lenne ha leírnátok, és

Köszi előre is!:))

2023. ápr. 25. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:
A Vezérlőpultban találod Realtek Hd hangkezelő néven. Ha nem látszana, akkor állítsd át a Vezérlőpult nézetét Kis ikonok-ra.
2023. ápr. 25. 14:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom!:)
2023. máj. 13. 20:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!