Bluetooth hangszórót lehet vahy érdemes használni asztali géppel?
Lehet csak egy pár ezer forintos Bluetooth usb adapter kell de szerintem nincs sok értelme mivel így csak mono hangzásod lesz.
A másik meg hogy hogy ha van mondjuk 40 ezred hangfalra akkor abból vehetsz pl egy Edifier R1700BT-t ami szabályosan kettéhugyoz hangzásban bármilyen hasonló árú akksis bluetooth hangszorot. De egyébként ahhoz is lehet bluetoothon csatlakozni csak nyilván ez konnektorba dugós/nem hordozható
Nekem van is-is és igen, egyetértek ebben az árban sokkal erősebb nem-mono hangfalakat is lehet szerezni, de a bluetoothost meg tudom használni máshoz is, úgyhogy ezt az oldalt is megértem, pl. laptophoz, telefonhoz is...
Szóval szerintem ez ilyen attól függ te mit szeretnél jobban? Nagyon erős, nagyon király hangzást, de leginkább helyhez kötve, vagy kevésbé jó monot, amit viszont tudsz magaddal utaztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!