Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Displayport to DVI kábel...

Displayport to DVI kábel mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

2000-3000 (+szállítás) körül már találsz, attól függ milyen hosszú kell. :)

[link]

2023. ápr. 24. 11:20
 2/8 A kérdező kommentje:
jofogáson láttam 1000ft-ért is 1.5m újjat
2023. ápr. 24. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
#2 Az olyan is....
2023. ápr. 24. 11:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Viszont nem biztos hogy működni fog a dp dvi átalakítgatós kábel.
2023. ápr. 24. 11:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy azt ne vedd meg. Volt negatív tapasztalatom vele. Ebben a felállásban csak minőségit szabad venni.
2023. ápr. 24. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:
33%
Pont ugyanazt tudja az olcsó, mint a "minőségi"! Pont ugyanazon a dzsunkán készül, pont ugyanazokból az alapanyagokból és ugyanaz a kínai csinálja! Csak más név kerül a dobozra!
2023. ápr. 24. 11:58
 7/8 anonim ***** válasza:

A dp és dvi jel nem kompatibilis.

Vagy a videokártyának kell(ene) tudnia dp porton dvi jelet kiadni vagy a monitornak dvi csatlakozón dp jelet.. User manual szerint tudja? Ha nem vehetsz bármilyen szuper kábelt...

2023. ápr. 24. 12:02
 8/8 anonim ***** válasza:
56%

#6: Nekem nem ez a tapasztalatom. Az 50 megrendelt kábelünknél az olcsóból 1 db működött abban a konfigban, amivel használni akartuk (sok azonos gép és monitor), a drágábból mind az 50 db működött. Annak idején még leírást is találtam róla, hogy mit spórolnak ki az olcsóbbakból, ami a jobbakban benne van.

Persze az olcsóbb is működik, csak nem minden eszközzel.

2023. ápr. 24. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!