Miket tudok lentébb venni biosban hogy ne melegedjen annyira az R7 5800x processzor?
Figyelt kérdés
Játék közben felmegy 80 fok fölé is simán2023. ápr. 23. 18:44
1/8 anonim válasza:
Akkor inkább pásztázd újra..mert ez már szerintem alapból túl sok..és nem a biost kell csesztetni.
2/8 anonim válasza:
BIOS-ban semmit, a hőt nem a bios termeli. Kell egy jó ventillátor, egy tiszta gép, és egy jó paszta a ventillátor alá.
3/8 anonim válasza:
Ha gyári hűtő van rajta akkor venned kell egy jobbat. Pl. ilyet (180 W-os):
4/8 SIDLER22 válasza:
Nekem ugyanilyen processzorom van. Iszonyatosan melegszik és én sem tudom miért. A pasztázást már ellenőriztem és jó. 250 Watt TDP-s hűtő van rajta (SilentiumPC Fortis 3), de felmegy 90 fokig.
Én úgy oldottam ezt meg, hogy undervoltoltam a Curve Optimizer-ben magonként a gépet és a TDC értéket levettem 70 amperre. Ezzel olyan 75 fokra sikerült levinnem.
5/8 anonim válasza:
Inkább a hűtőt cseréld, és használj minőségi pasztát.
6/8 anonim válasza:
80 fokra? De hát az rendben van. Persze aggasztó, hogy nyári meleg szobában már gond is lehet így.
Amúgy meg legalább egy 34 esports vagy bk007 szint kellene neki. Mit raktál rá most?
7/8 anonim válasza:
Rendben lenne a 80 fok, csak valaki spórolni akart az AMD-nél, ezért 90-en lekapcsol a proci, hogy ne olvadjon le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!