11/30 anonim válasza:
Igen, minimálbérből is meg lehet venni, ha nem cigizel és félrerakod az árát 1 évig.
12/30 anonim válasza:
Azért azt még hozzá kellett volna tenni, hogy apuciék fizetik a kosztot meg a fogyasztást, lakbért és te a teljes minimálbért félre tudod tenni. A cigi ennek a töredéke.
13/30 anonim válasza:
Igen? Nem minimálbérből élek és semmit nem fizetnek, én szoktam adni nekik 😉
14/30 A kérdező kommentje:
Az en kocsimat 17 millioert vettem, ez nekem csak jatekpenz. Azert vettem ilyen olcson, mert ha megkarcoljak vagy valami akkor jol van az ugy, de ha megveszem az 50 milliosat akkor ha megkarcoljak egy par millio lesz a szerviz
2023. ápr. 23. 22:45
15/30 anonim válasza:
14: Ha a 17 millió neked játékpénz, akkor mit problémázol fél milliós gpu-n? :D
16/30 A kérdező kommentje:
csak azert kerdeztem, mivel kivancsi voltam ra.
2023. ápr. 23. 22:49
17/30 anonim válasza:
Igazából a 17 milliós kocsi már picit túlment a célon aki ennyiért vesz kocsit általában értelmes komoly ember a fogalmatasbol ítélve viszont ez valahogy nem jön át.
18/30 P.O.C. válasza:
Degradáltuk mert rácsodálkozott, hogy valaki fél millás VGA -t vesz. Most meg ezzel az álomautós mesével akar kompenzálni a kisgyerek. :D
19/30 A kérdező kommentje:
Nem allomauto, 50 est akartam venni. Örököltem a pénzt, megtudtam volna venno az 50 milliosat is de azért nem vettem meg mivel nem sok bevételem van
2023. ápr. 24. 11:31
20/30 A kérdező kommentje:
Floridában van airbnb-n fent egy ház, abból jön egy kis pénz, de azt is le kell feleznem valakivel aki takarít meg rendben tartja amig nem vagyok ott
2023. ápr. 24. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!