Milyen tápegységet ajánlanátok ehhez a monitorhoz? LG 25UM57-P
Tönkre ment a monitorunk (LG 25UM57-P)tápegysége, ehhez kellene valami jó utángyártott. Sajnos sok a gagyi tápegység, nem akarom kigyújtani a lakást.
A gyári táp angol dugós volt, UK-ből van a monitor, de persze EU dugós lenne jó. Azt mondja az adattábla, hogy 19V 1.6A, a dugó 6.5x4.4mm
Laptophoz használunk Akyga tápegységet, az nagyon bevált, de látom, hogy monitorhoz gyártanának ilyesmit. Vagy jó lehet egy ilyen teljesítményű LG laptophoz való táp is, ugyanaz a dugója? Esetleg akkor jó egy ilyen USB-C LG laptop átalakító egy 30-30W-os USB töltövel? Akyga AK-ND-C14 usb type-c / 6,5 x 4,4 mm laptop adapter
Én megvenném a gyári adapterét.
Amúgy nem garis még? Úgy tudom szabály van rá, hogy az EU -n belül vett kütyüket bárhol lehet gariztatni az EU -n belül.
Mindenképp vedd vel a kapcsolatot az LG szervízzel, ha másba nem is, adapter ügyben tudnak majd segíteni.
Köszi!
Á, nem garis, már elég régi, amúgyis egy angol kollégától vettem még vagy 3 éve.
#1: "Amúgy nem garis még?"
A képen látható adattáblán 2015 decemberi gyártási dátum látható.
1 éves gyártói garancia:
van rá, szóval eléggé valószínű, hogy lejárt.
Kérdező: A koaxiális tápcsatlakozók szabványosak:
a 6,5 mm külső és 4,4 mm belső átmérőjű csatlakozó az EIAJ RC-5320A szabvány
EIAJ-05 megnevezésű darabja 18 V feszültségre és 2 A áramerősségre van alapvetően tervezve.
Szóval feltehetőleg ilyen kis mértékű feszültség-eltérés beleférhet, de mindenesetre kérdezz rá a gyártóra - van magyar ügyfélszolgálatuk is:
keresgélj:
de biztos hogy van magyar üzlet is ahol kaphatsz ilyet.
A lényeg hogy 19V legyen és min 2A
"A képen látható adattáblán 2015 decemberi gyártási dátum látható.... eléggé valószínű, hogy lejárt"
A gyártási év, mert az értékesítés éve két külön dolog. Vettem már outlet terméket, amire vásárláskor megkaptam a 2 év garanciát és garanciáztatni is tudtam gond nélkül. Pedig már vásárláskor tudtam, hogy ez egy 5 éves modell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!