A Ryzen 7 1800X és Radeon RX Vega 64 alkalmas még Full HD 60 fps-es játékra kompromisszumokkal?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 13:46
2/9 anonim válasza:
Viccelsz? 1 2 ultra modern címet leszámítva mint a Last of Us Remake, Halo Infinite kampány vagy Forespoken még nagyon kompromisszum sem lesz ha a 1080p 60 fpst nem tekinted annak.
3/9 anonim válasza:
Bőven.
A Ryzen 7 1800X hátránya a modernebbekhez mérten akkor jönne ki, ha 60fps fölé lőnél valamilyen high refresh rate monitorral.
A Vega 64 pedig az évek során új driverekkel elég naprakész maradt, még 1440p-re is jó manapság, nemhogy 1080p 60fps-re.
4/9 anonim válasza:
Amúgy AM4 lapod van, procit fillérekért tudod cserélni pl egy 3600-ra aztán procival nem lesz semi gond.
6/9 anonim válasza:
Tudom, csak arra céloztam vele, hogy 3600-at kb 30k.ért simán be tud már szerezni, az 1800x-et meg 20 körül el tudja adni, szóval minimális befektetéssel meglenne a csere.
7/9 anonim válasza:
Volt tegnap egy 5500 30 ezerért a hardveraprón, ki lehet fogni csak figyelni kell.
3 gen-re én nem váltanék elsőről, hanem egyből 5-re.
8/9 anonim válasza:
Gyenge a magonkénti sebessége a procinak. Cserélni kéne. 5000 szériára. Bios frissítés után támogatott lesz. Nézz utána az alaplap honlapján.
9/9 anonim válasza:
@7, az rendben van, de az 5500-nak a cache hátránya a 3600-hoz mérten kb ki is egyenlíti a magonkénti hátrányt. Nem csak az órajelek és a single core adja ki egy processzor teljesítményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!