Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Internet kávéházat hány...

Internet kávéházat hány gépből lehetne nyitni?

Figyelt kérdés
és milyen gépeket ajánlanátok?
2023. ápr. 17. 12:20
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
88%
Úgy gondolod lenne 2023-ban értelme egy internet-kávézónak, amikor mindenki zsebében ott egy erőmű?
2023. ápr. 17. 12:28
 2/31 anonim ***** válasza:
88%

A mobiltelefonok és a filléres mobilnet megjelenésével gyakorlatilag teljesen megszűntek az internetkávézók.

Amik ma még üzemelnek azok inkább kávézók ahol van internet is néhány géppel.

Nyilván azért tetted fel a kérdést (már ha tényleg komoly a kérdés) mert fogalmad sincsen a jelenlegi, szolgáltatásokat nyújtó piaci igényekről.

2023. ápr. 17. 12:34
 3/31 anonim ***** válasza:
74%
A piackutatást végző cégtől meg kérd vissza a pénzed.
2023. ápr. 17. 12:47
 4/31 anonim ***** válasza:
0%

Én azt mondom az első kettő válaszolóval szemben, hogy lenne értelme nyitni, ugyanis én például az asztali számítógépem nélkül szoktam nyaralni menni, mobiltelefonon pedig nem minden program elérhető, kezelhető, így kénytelen voltam egy étteremben számítógépezni.

Szerintem kezdetben elég 3 számítógép egy internet kávézóban, később lehetne jobb gép, több gép és Playstation is. (Bár mondjuk ahol én voltam ott csak 1 darab gép volt és kész. Láttam, hogy már sok ember jelentkezett be abba játékba, amit én is meg akartam nézni.)

Kezdetnek megteszi ilyen gép :

[link]

2023. ápr. 17. 13:00
 5/31 anonim ***** válasza:
41%
Nyaraláson netkávézóban játszani. Gratulálok. Gamerként...
2023. ápr. 17. 13:04
 6/31 anonim ***** válasza:
69%

#4: Ez te vagy. A nyaralók 99%-ának meg van mobiltelefonja, akinek nincs, vagy nincs a telefonján internet, azok többsége nem akar a nyaralás alatt internetezni. (Ráadásul a szálláshelyek majdnem mindegyikén van ingyen wifi.) Azaz te bérelnél egy termet, fizetnéd az internet-előfizetést azért, hogy a nyári időszakban naponta jobb esetben 2-3 vendég betévedjen? Ezt hívják úgy, hogy veszteséges üzlet.

Ma realitása az ilyesminek akkor lenne, ha valami pluszt ad. Mondjuk nem csak internetezni lehet, de konzol- és PC-játékokkal is játszani. Bár ma ezt is inkább az otthonában szereti csinálni az ember (igazán ennek hagyománya Kelet-Ázsiában van), és ez így jókora többletköltséget jelent, de talán erre lenne némi kereslet.

2023. ápr. 17. 13:07
 7/31 anonim ***** válasza:
0%

Vagy itt van egy I5-ös processzorral :

[link]

Bár ezekben még nincs külön videókártya, de azért egyszerű internetes játékokhoz jó, mint amilyen a farmerama.

2023. ápr. 17. 13:08
 8/31 anonim ***** válasza:
0%

Hatos,

Én például egy bevásárló központban láttam azt, hogy egy kipróbálható konzol állandóan foglalt volt, tehát még olyan helyen is játszanak az emberek, ahol tejet, olajat, mosószert szokás venni.

2023. ápr. 17. 13:11
 9/31 anonim ***** válasza:
73%
Azt úgy hívják, hogy kiállítási darab, hogy megnézhesd mit veszel...
2023. ápr. 17. 13:13
 10/31 anonim ***** válasza:
62%
Tehát egy bevásárlóközpontban, ahol naponta töb ezer ember megfordul, volt egy darab konzol, ami állandóan foglalt volt? Ez aztán releváns viszonyítási alap.
2023. ápr. 17. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!