Tudnátok segíteni abban, hogy nagyjából miket kell kapjak egy hardver, alkatrész megrendelésekor?
szóval hogy rendeltem egy alaplapot, és csak magát a lapot kaptam, és hogy ahhoz nem kéne egy-pár akármilyen csatlakozó, vagy akármi?
illetve még az lenne a kérdésem, hogy pl tápegységnél, ssdnél, hddnél, ramnál ilyesmiknél nem kell valamit kapjak rendeléskor? ha igen, akkor mit?
Inkább bízd szakemberre.
Alaplaphoz nem kell semmi, milyen csatlakozót akarsz te hozzá? Hová csatlakoztatod?
A termék hivatalos oldalán fent kell lennie, hogy mik tartoznak a csomagba.
Sata kábelek mindig voltak nekem eddig. Lehet már ma eltűnőben vannak, nem tudom.
M.2 csavart sok helyen lecserélték műanyag dugaszokra, ami az alaplapon van, nem külön elem. I/o hátlapot szintén rászerelik már legtöbb esetben az alaplapra.
Driver lemezre sincs feltétlenül szükség, majd a windows letölti szépen a drivereket már.
Szóval el tudom képzelni,hogy igen,már van olyan lap, amihez nem adnak semmit.
De nézz utána a hivatalos oldalon, illetve youtube-on keress unbocing videot. Ha ezek után is úgy gondolod, hogy hiányos a csomagod, akkor érdemes reklamálni.
Z790-es laphoz pl. adtak SATA kábelt (mondjuk nem tudom mindek) de H610-es kb. semmit sem.
Amúgy meg ha bontatlan csomagot veszel át akkor azt kapod amit a gyártó belepakolt.
A gyártó egyébként nem felejt ki semmit sem véletlenül, mivel minden elkészült bedobozolt terméket mikrógramm pontossággal lemérnek, és ha valami hiányzik belőle akkor lekerül a futószalagról.
#7 vagyok
Itt van pl az én alaplapom kézikönyvéből a részlet, ahol leírják, hogy minek kell lenni a dobozában:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!