70 ezer körül melyik a "legértelmesebb" újonnan kapható videókártya, ami még elfogadható casual gaming-re?
Az jobb PCI-e 3.0-ra mint a GTX 1650 GDDR6?
#4, írd be youtube-ra és látsz részletes különbséget. Annál jobban senki nem fogja neked itt leírni.
gamerellato.hu-t tudom ajánlani.
Illetve hardveraprón FrozenThrone is rendben van.
Ja, és én ennyiért biztos hogy nem vennék új kártyát. Olyanok vannak amiket majd 1-1,5 év múlva már cserélnél is le, mert kijön hamar cím amihez kevesek lesznek.
Ellenben egy GTX 1080 ennyiből megvan mostanság, megbízható széria volt, és mostanáig elég erős 1080p 60fps-re magas beállításokkal legújabb igényes címekkel is.
A 6500XT 128 bites DDR5 a 1650 meg 64 bites DDR6 memóriával van szerelve, szóval kb. egykutya. Annyi, hogy a 6500XT GPU-ja magasabb órajelen dolgozik.
Amúgy az árukereső a barátod, nem is értem ezt a kérdést minek tetted fel.. Ebben az ár sávban kb. van 3-4 VGA ami szóba jöhet újonnan, és ennyi.
Mondjuk a 6500XT egy jó régi RX 570-nel van egy szinten.
Döntse el mindenki maga, hogy megér-e egy VGA úgy 70 ezret, hogy 6 éve is kb. ennyi volt. Szerintem vicc kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!