Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek?

Milyen laptopot vegyek?

Figyelt kérdés

Mindenképpen laptopot szeretnék, asztali gépre nincs helyem a lakásban.

Szóval.

Részletre szeretnék venni egy laptopot amelyen fullos grafikán fut a Sims 4 sok sok egyéb moddal és kiegészítővel.

Media Markt, Euronics, Telekom minden szóba jöhet ahol tudok részlet fizetéssel vásárolni laptopokat.

Én egyeltalán nem értek a laptopokhoz, azoknak a tulajdonságaihoz, ezért szeretnék itt tanácsot kérni!

2023. ápr. 11. 11:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nincs ebben sem dedikált VGA sajna.
2023. ápr. 13. 11:06
 12/12 anonim ***** válasza:
58%

Nem, olyan kell neked, ha játszani akarsz emiben van önálló (dedikált) videokártya. Sajnos ezt 300 ezer alatt nem úszod meg, de én inkább 400 ehzer körül nézegetnék. Ebben az árkategóriában már lehet kapni viszonylag kompromisszum mentes laptopot.

Én anno úgy választottam ,hogy a lehető legjobb CPU+videokártya kombinációt néztem, a többi annyira nem érdekelt. RAM-ot lehet venni bele később is, ahogy nagyobb SSD-t is. Így olcsóbban kijössz, mintha olyan laptopot néznél amiben alapból benne van a "bővítés".

2023. ápr. 13. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!