Rtx 3060 12gb vagy rx 6600xt vagy rx 6650xt?
RX 6650 XT.
Új és jóval erősebb, szerintem nincs több kérdés. :)
RX6600 felhasználó: az ajánlott driverekkel nincsen probléma, semmivel sem rosszabb egy átlagos NVIDIA drivernél, de a béta és egyéb drivereket semmiképpen sem javaslom a lelki békéd megőrzése érdekében.
Három problémával találkoztam körülbelül, amiből maximum 1 írható a szar driver hibájára:
1. Villodzó kijelző. Nem csak az AMD videokártyáknál probléma, NV kártyáknál is előjött, a Microsoft cseszett el valamit az egyik frissítésben. Registryben kellett valamit letiltanom.
2. MSI videokártyám vannak, és le kellett törölnöm az MSI alaplapi programját és az Afterburnert, mert nem működtek megfelelően az AMD drivere mellett (például saját ventilátor görbét random átállította). Szerintem ez inkább az MSI hibája, mintsem az AMD hibája.
3. CS:GO nem működik alapvetően rendesen, kifagy pályaváltásnál egy kis időre, egy indítási kapcsolóval kell indítani, de ennek eredménye, hogy az ALT+TAB után a játékba visszatérés kb. 5-8 másodperc, ami elég sok. Már évek óta probléma ez és az AMD képtelen javítani...
Ezeken kívül semmi játékban nincsen problémám az *ajánlott* driverekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!