Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet az oka,ha a laptop...

Mi lehet az oka,ha a laptop egyszerűen nem kapcsol be?

Figyelt kérdés
Egyszerűen kikapcsolt,azòta se kép,se hang.A töltőre se reagált.
2023. ápr. 10. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Tipikus dolog ezeknél, hogy este kikapcsolod, másnap meg nem indul, ha nem takarítod rendszeresen a proci hűtőjén, akkor idővel elengedhet a processzor forrasztása. Nem tudsz mit csinálni, szervíz és ott újraforrasztják.
2023. ápr. 10. 10:07
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#1 megeshet ritkan de ketseges, mas forrasztas, kabel inkabb valhat szet

de inakabb tap elektronika mehetett tonkre, ott meg nem kimondottan forrasztas elvalas a gond legtobbszor

2023. ápr. 10. 10:12
 3/6 Szirty ***** válasza:
Sok oka lehet.
2023. ápr. 10. 10:26
 4/6 anonim ***** válasza:
#2 Tapasztalatból írtam, mert ugyanez volt nekem a 3 éves gépemmel. Este rendesen lakapcsoltuk, másnap meg nem indult el. Újra kellett ott is forrasztani a procit.
2023. ápr. 10. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet. Most csináltam két ilyet. Az egyiknek a tápcsatlakozója kilazult, és nem kapott GND-t. A másiknak meg egy alaplapon a bekapcsológomb fóliakábel csatlakozója nem érintkezett rendesen.

Ezen kívül is okozhatja több dolog.

2023. ápr. 10. 11:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Ami èrdekes,hogy a töltőt sem èrzèkeli.De nincs rajt semilyen sèrülès.
2023. ápr. 10. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!