How can I know how much memory is in the machine?
Villogni akarták az angoloddal?
Nem sikerült.
Akkor beszéljünk szerintem inkább magyarul, mert könnyebb lesz, főleg ha az operációs rendszered is magyarul van... ha nem, akkor szólj, és leírhatjuk angolul is.
Szóval akkor, mi a kérdés? Memory alatt most RAMban mért operatív memóriára gondoltál, vagy a tárhelyet próbáltad angolra fordítani, mert azért ez két nagyon különböző dolog.
Illetve, hogy el tudjuk magyarázni, hogyan tudod megnézni jó lenne tudni legalább azt, hogy milyen operációs rendszered van, mert a lépések eltérhetnek.
De ha tudod pontosan milyen géped van, vagy mi a modell száma, akár rá is kereshetsz interneten és megtalálhatod a specifikációját... már ha esetleg nem egyedileg összerakott gépről beszélünk.
Hát oroszul nem tudom, és továbbra sem derült ki, hogy pontosan milyen operációs rendszered van... Nekem pl. Win10 van angolul ott így (is) lehet:
File Explorer > This PC-n jobb klikk > Properties > Device Specifications > Installed RAM itt még az is látszik zárójelben, hogy az összesből mennyi használható.
Remélem segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!