Ez jó konfig? (többi lent)
AMD Phenom II 550 3.10Ghz AM3 BOX,22e Ft
Gigabyte Ati HD 5670 1gb,gddr5,25e Ft
Gigabyte MA790X-UD3P,22e Ft
Kingmax 2048MB DDR2 1066MHz, (ebből lehetne több giga is.
Ilyen konfigot szeretnék venni karácsonykor.
Ha valaki tudna jobb videokártyát esetleg mást az írja le.
FPS játékokra venném a cél hogy minimum 250 fps akadjon.
Ennél gagyibbat nem szeretnék venni. A procit mindenképpen ezt akarom.
Én inkább ezt az alaplapot venném:
ASUS M4A77TD AMD770/SB710 DDR3 ATX
Ebbe már DDR3-as ramot lehet rakni és ugyanannyiba van kb, mint a Gigabyte. Ráadásul az asusnak van az egyik legjobb a terméktámogatása, ez se utolsó szempont a későbbiekre nézve. Szóval én mindenképpen ezt az alaplapot venném. Árba kb ugyanúgy fogsz kijönni, de gyorsabb ramod lesz. Illetve nyilván nem DDR2-es kingmax, hanem DDR3-as kingmaxot vegyél bele. Persze ezt csak arra az esetre mondom, ha nem akarsz később Crossfire-t, mert az általad kiválasztott gigabyte úgy látom képes lehet rá, amit én ajánlottam asus viszont nem.
A videokártya jó választás! Ár/érték arányba egy elég jó kártyának számít. Teszteket is néztem róla nem rég, elég jól teljesített.
Valóban fontos, hogy DDR3-as legyen a lap és a RAM is. Másrészt ebbe az alaplapba bele sem megy ez a proci. Törvény: kifutó technológiákra nem építkezünk.
"FPS játékokra venném a cél hogy minimum 250 fps akadjon."
Na és ezt hogyan? Ill. miben? Nyilván nem az új játékokra gondolsz. A CoD-osok szoktak ilyen FPS huszárok lenni. Más játékban legyen 60, azt' jóvan.
Hát igazából cod2,css,wow ilyesmikre lenne de játszanék újabb gémekkel is de abba nemfontos az fps elég 60 körül.
hát kb 100 ftból lenne a gép. Tápnak valami FSP-t szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!