Miert megy a videokartyam 0%ra?
Figyelt kérdés
Pl elinditom a godofwart a processor 100% (i5 4590) a videokartya 0-50% ugral 15%fps(rx580 8gb) utana be all 100% a kartya 50fps el a processor le megy 80% egy darabig utana megint kezdi elorol.2023. ápr. 1. 18:20
2/10 anonim válasza:
A 0-ra esést akkor sem produkálná, itt valami más lesz egyik verzió, hogy valami túlmelegszik, és visszafogja magát a másik pedig, hogy HDD-ről fut a játák a memoria pedig betelik.
3/10 A kérdező kommentje:
A videokartya 75 foktol nem megy feljebb a processor se.
2023. ápr. 1. 18:34
4/10 anonim válasza:
Memoria mennyi van a gépben illetve mennyire van tele játék közben? Mert ha a RAM megtelik és nekiáll főleg HDD-ről betölteni a játék menet közben az tipikusan tud ilyen tünetet okozni.
5/10 anonim válasza:
Proci bottleneck, illetve pasztázd újra a videókártyát
6/10 anonim válasza:
Nem 0% a kihasználtság, ez az MSI Afterburnelnél egy bug az RX500/400 szériánál láttam már ilyet számtalanszor hogy nem képes valós kihasználtsági értéket mutatni általában 0% ami néha felmegy XY% majd vissza esik 0-ára megint.
Egyébként meg itt mutatkozik meg hogy valójában mennyire ért hozzá a sok vér Pistike, egy egyszerű program hiba miatt akarták szétszedetni veled az egész gépet hátha tényleg elcseszel valamit...no comment.
7/10 anonim válasza:
Kedves hatos akkor tanuld meg értelmezni is azt amit olvasol.... Ajánlom figyelmedbe hogy az FPS is leesik nála tehát nem fals kijelzes van hanem valóban bezuhan nála a gpu használat. Ennyit a bugodrol.
8/10 anonim válasza:
kedves #7 ez a bug egy létező dolog, mondom még egyszer mert lehet nálad is vannak gondok az értelmezéssel, sok RX400/500 kártyát mértem már MSI Afterburnel és mindnél meg volt ez a hibás jelzés 0% és ugrált oda vissza,de az fps-el nem volt gond, egyiknél sem. Az meg hogy nála ugrál az fps valószínűleg a gyenge CPU végett van, vagy esetleg kevés ram és vagy hdd gyengélkedik.
9/10 anonim válasza:
Mi abban számodra a nehéz hogy itt nem fals kijelzes áll fenn? Hogy jön ide ez a bug ha itt nem ez történik? Semmi köze ehhez az esethez ha létezik ha nem. Jelenleg a kérdezőtől kell az infó hogy HDD vagy ssd és mennyi ramja van.
10/10 A kérdező kommentje:
Mind1 eladtam vettem egy rtx 2060 azóta semmi baj
2023. dec. 9. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!