Ez a gép valóban megbízható, megfogja érni ezt
megvenni?
Figyelt kérdés
Asus Prime B350M-E alaplap
RTX 2070 8gb
2x8gb 3733mhz cl17 memória
2 darab HDD 1TB, Samsung 970 Evo Plus 500gb és egy 512gb Sata SSD
400W tápegység (Nem tudja az eladó, milyen márkájú)
Ryzen 5 2600X processzor
Aercool Cylon 4F proci hűtő
Njoy Motion gépház
A gép az jó önmagában. De azért teszem fel a kérdést, hogy nem gyanúsan olcsó ez a gép egy kicsit 175 ezer forintért? Mert érdekes az, hogy egy olyan videokártya ami van ahol a 200W-t is elkéri egy 400W táp mellett van ráadásul nem is egy 4 magos proci mellett hanem egy 6-8 magos mellett aminek megint csak átlagos a fogyasztása. Nekem ennyi a maximális keretem egyáltalán fogok tudni ezzel játszani a nélkül, hogy a gép folyamatosan lekapcsolna mert kicsi hozzá a táp? Vagy ez még a fogyasztási keretbe befér?
Szerintem megérheti. De azért figyelj oda. A 400W táp szerintem még ilyen 10-20W határeseten belül lesz ennél a konfiggal jobban inkább ezzel a kártyával. Ha csak nem valami hulladék a táp bár lehet, hogy màr pont nem lesz elég. De alapból meglehet, hogy valami olyan hulladék táp amit egyből cserélni kellene ha nem akarsz egy halott gépet. Mert érdekes, hogy az eladó nem írta le a márkát, lehet az is, hogy valamilyen oknál fogva nem tudta megnézni. De lehet, hogy turpisság is van benne. De azért vedd meg és nézd meg milyen márkájú táp. Mert ez az ár eléggé szép azért egy RTX 2070-es konfigért.
2023. ápr. 1. 12:59
2/14 anonim válasza:
Gyakorlatilag erősebb, mint a magyar lakosság 80%-ának az otthoni gépe! Még szép, hogy megéri megvenni, ha van rá pénzed!
2023. ápr. 1. 13:05
3/14 anonim válasza:
Vga olyan 90 körül van most a piacon szóval 85 hozzá a gép többi része. Reális az ára
2023. ápr. 1. 14:09
4/14 anonim válasza:
Szutyok ház és táp... A többit ellenőrizd vásárlás előtt. Lehet hogy bányásztak a kártyával.
2023. ápr. 1. 14:27
5/14 anonim válasza:
Tápot nem tudjuk előre, egy Pure Power 10 400W-ra simán rábízható pl. ez a konfig.
De egy FSP Hexa+-t én fixen cserélném legyen az 600W-os, akkor is mert vacak táp.
Inkább akkor már ez, klasszisokkal jobb mint a G12.
2023. ápr. 1. 17:23
9/14 anonim válasza:
Nem gyanúsan olcsó, nagyjából áránál van, hogyha nem csak hirdetni akarja. Arra azért készülj fel, hogy a "nem tudja milyen márkájú" tápegység valami noname vacak lesz, ami cserés, szóval arra még költeni kell majd. A gépház pedig a márka és az ársáv alapján valami csicsás kinézetű hőcsapda lehet, ezért nincs kizárva, hogy idővel azt is cserélni kell jobbra.
2023. ápr. 1. 20:22
10/14 anonim válasza:
#4 vagyok (szutyok...), bocs, nem láttam a házat, visszavonom. A táp még lehet az. Rá van írva, meg tudná nézni, hogy milyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!