Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem ad képet a PC! Mi lehet a...

Nem ad képet a PC! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Van egy Cooler Master Air G200P proci hűtőm, és neki a vezérlőjét dugtam össze molexxel, hogy tudjam vezérelni az RGB-t a ventin, és utána jelentkezett ez a tünet. Minden ventilátor felpörög, de képet nem ad a PC!!Kihúztam a vezérlőt, de ugyanúgy semmi,egy másik tápegységet is megnéztem azzal is nulla eredmény, Videókártya működik, egy másik gépben megnéztem. Gombelemet is kicseréltem, Ramokat is kiszedtem a slotból, aztán megpróbáltam, hogy csak egy Ramot dugtam be és úgy bekapcsolni, de semmi. Már minden lehetséges dolgot megpróbáltam. Alaplap lehet a ludas? Procit nem tudtam megnézni egy másikkal mert nincs tartalékom belőle, és ugyanez a Rammal is.

#PC #kép #Nem kapcsol be a pc
2023. márc. 31. 23:27
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Csipogó van rajta? Az elcsipogja neked mi a gond.
2023. márc. 31. 23:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem csipogott sosem, működőképes korában sem
2023. márc. 31. 23:56
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Szerezz be egy csipogót, ilyet: [link]

Az alaplapon csatlakoztasd a helyére, és utána a hangjelzésnek van egy (hiba)jelentése amit az alap leírásában megtalálsz.

2023. ápr. 1. 01:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha van integrált VGA a procidban akkor probáld meg arra dugni a monitort, úgy mutat-e valamit.
2023. ápr. 1. 07:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs, egy I5-10400F van benne :(
2023. ápr. 1. 11:35
 6/8 MGéza ***** válasza:
Sajnos úgy néz ki, hogy valamit rövidre zártál. Mindenesetre vedd ki a procit is és tedd vissza, ha azon még nem vagy túl.
2023. ápr. 1. 14:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Az is megvolt, sőt a Ramokat is kiszedtem, aztán vissza,Ram nélkül is próbáltam elindítani.
2023. ápr. 1. 21:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma vettem egy új alaplapot, és ugyanaz a probléma áll fent. Pörögnek a ventik, képet nem ad, a videókártya másik gépben kiválóan működik, tápegység is. Sajnos egy olyan ismerősöm sincs akinél tesztelhetném a procit. Sajnos még mindig nem tudom 100% ra hogy melyik hardver ment tönkre, már csak a prooci,RAM maradt.
2023. ápr. 4. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!