Handheld gamingre melyiket vennétek steam deck vagy nintendo switch?
Figyelt kérdés
Sokat szoktam utazgatni és nekem jól jönni egy ilyen kézi konzol de nem tudok dönteni...2023. márc. 31. 11:00
1/11 anonim válasza:
Én a Steam Deck-et venném meg, de ha odavagy a Nintendo játékaiért, akkor a Switch kell neked.
3/11 A kérdező kommentje:
Meginkolnad?
2023. márc. 31. 15:00
4/11 A kérdező kommentje:
*megindokolnad?
2023. márc. 31. 15:00
5/11 anonim válasza:
Bővebb a választék, ráadásul a Steam decken nintendot is tudsz emulálni.
6/11 anonim válasza:
Sokkal nagyobb a választék, egy rakás ingyenes, akciós, vagy csak olcsó játék is van. A Switch-játékok tudtommal többnyire nagyon drágák.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi akkor valoszinuleg steam deck lesz :D
2023. márc. 31. 15:23
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Steam deck, egyértelmű... eleve a Deck-el azt csinálsz amit akarsz, még Nintendo Switch emulátort is lehet rá tenni és nyomhatod a nintendo játékokat sokkal jobb grafikával meg több fps-el :D Simán lehet kalózkodni rá, míg a switchet a mai napig nem lehet feltörni (csak a v1 változatot amit már rég nem kapni sehol), plusz a switch használt játékok rohadtul tartják az árukat és egy mario kart 8 a mai napig 20 ezer ft, és az eShop-ban sincsenek soha leértékelve a first party címek.
A switch egy gagyi szar, már elnézést, nekem is van de a Deck-hez képest olyan mint azok a valós tárgyakról mintázott játékok gyerekeknek :D
10/11 A kérdező kommentje:
Igazából a steamdeck helyett végülis rog ally lett :D
2024. márc. 27. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!