Zajszűrős fejhallgatót keresek, milyet érdemes venni?
Sziasztok!
Otthoni használatra szeretnék egy fejhallgatót - zenehallgatásra és játékra.
20-25 ezret szánnék rá max.
Erős zajszűrés kellene: Párom gépe mögöttem van, és gyakran szokott beszélgetni rajta a haverjaival. Ez alapból teljesen oké, csak sajnos ő szinte kiabálva beszél közben.
(Csak hogy elkerüljem a sapm kommenteket: Nem direkt csinálja, csak egyrészt ugye a játék heve, másrészt a fél fülére süket. Hiába szólok neki, egy idő után elfeledkezik róla)
Van egy másik fejesem, aminek nagyon menő hangzása van, csak ugye az nem zajszűrős - viszont párom sem beszél a többiekkel minden nap, így azokon a napokon tudom azt használni, és csak a beszélgetések ideje alatt (ami általában péntek délután, akkor van nekem is a legnagyobb kedvem játszani/rajzolni/stb.) kellene a zajszűrés, tehát annyira nem szempont a jó hangzás.
Köszönöm!
Kell-e mikrofon?
Mert ha nem akkor Beyer DT240 Pro mehet simán.
Sennheiser HD 300
Ilyenem van, játékra, filmnézésre használom. Kényelmes, a füles része puha, bőrhatású borítású és jól szigeteli a külső zajokat. Jack csatlakozós, hosszú kábellel, ami gumi borítású, de nem gagyi gumi, ami kellően merev de egyben rugalmas is, így nem igazán gubancolódik. Hangzás tekintetében nos... egy jó fejhallgatóhoz képest igen, csúnyán elvérezne, de teljesen jó élményt ad, amit ebben a kategóriában tudnia kell, azt gond nélkül teljesíti.
A Sennheiser termékei minőségiek, bőven van olyan is tőlük, amik 6 meg akár 7 számjegyűek, de árkategóriában a HD 300 jó vétel lehet.
Persze jó minőségűek a Sennheiserek, de azok a HD600-nál illetve a HD560S-nél kezdődnek.
Alatta semmit nem szabad tőlük venni, mert kínai bérgyártásban készülnek és csak a nevet fizeted meg kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!