Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az SSD segíthet ezen a laptopon ?

Az SSD segíthet ezen a laptopon ?

Figyelt kérdés

Tehát adott egy régebbi Dell P66F001 laptop, 2017 ben vásároltam akkor még egész gyors volt,ment rajta Battlefield 3 is egész szépen. Most szegény már néha a böngészőket is nehezen kezeli,lefagy stb. Mondták páran akik értenek hozzá,hogy ssd segít rajta,de félek,hogy csak pénz kidobás lenne mert már eljárt felette az idő. Plussz olyat is csinál ha nagyobb terhelést kap akkor random kikapcsol, újra pasztáztam nem melegszik,felvillan,hogy lemerül az akksi és lelövi magát. Nincs is üzemidő csak hálózatról megy ezt egy töltőcsere megoldja vajon vagy ennek is hardveres oka lehet ?

-i5-7200 cpu 2.7GHz

-8gb ram

2023. márc. 24. 19:27
 1/6 P.O.C. ***** válasza:
79%

A SSD -t csak gyorsítana rajta, de a stabilitási gondokat azt nem oldja meg, csak esetleg akkor ha a merevlemez hibás. De összes tünetre az sem lenne magyarázat.

Nézd meg másik töltővel, az akku csatlakozóját meg húzd le és úgy is teszteld.

2023. márc. 24. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Egy SSD és plusz 8GB RAM sokat dobna rajta. Nyilván nem lenne olyan, mint egy új, de ha más problémája nincs ( azaz a stabilitást megoldod ) akkor ezzel sokat nyerhetsz és ezek ma már nem is drágák :)
2023. márc. 24. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

Eljárt az idő ? Ennél majdnem mégegyszer ilyen idős gép előtt ülök és nem látom okát a cserenek. SSD bele a 8 giga RAM kezdetben jó. A stabilitás már gond, a paszta nem segít rajta mert ezek ha tulmelegednek lassulnak nem kikapcsolnak. Az akksi mint írod rossz, nehéz elképzelni hogy amiatt kapcsol ki , de nem zárnam ki. En valahonnan kernek kolcson egy 7000 ftos ssd-t betennem friss install és utána gondolkodnek.

Mondjuk lehet hogy neked jobb ha eladod, olyan embernek aki programozgat, kisebb muszaki rajzokat csinál ez a gép maga a csoda :)

2023. márc. 24. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
57%

"Eljárt az idő ? Ennél majdnem mégegyszer ilyen idős gép előtt ülök és nem látom okát a cserenek."

Ez felhasználásfüggő is. Játékokra ez a laptop már kevés, ha nem játszol és nincs szükséged még ekkora hardverre sem akkor neked ez overkill. Én már kettétörtem volna, de nem vagyunk egyformák és nem ugyanarra használjuk a gépeket.

2023. márc. 24. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Ez igaz , játékra már kevés, azért is írtam hogy érdemes lehet eladnia mert nem kuka, csupan gamer gépnek kevés.
2023. márc. 24. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:
SSD + RAM, és akkor lehet belőle jó netezős gép. Yt vp9-et támogatja, tehát nem lehet gondja 4K 60 fps HDR videókkal sem.
2023. márc. 25. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!