USB C adaptert vettem de a port kissebb mint a hagyományos C -s port, több fajta USB C port is létezik?
Figyelt kérdés
Használhatatlan, nem érzékel, nem tölti a telefont
UGREEN márka, ami szerintem nem rossz
2023. márc. 23. 18:35
11/13 anonim válasza:
Egy telefonból nem tudsz power bankot csinálni... főleg nem fog két eszközt is tölteni egyszerre.
12/13 A kérdező kommentje:
telefont akarom usb a -val tölteni és egy kamerát, a c portba áram megy
2023. márc. 25. 10:16
13/13 anonim válasza:
De tudtommal A porton csak megy az áram, nem jön. Ez egyszerű elosztónak tűnik notebookhoz eszközök csatlakoztatásához, nem töltéshez. A kamerát pedig gondolom PC-hez lehet csak csatlakoztatni.
Úgy látom, hogy a #4-est kivéve csak én írtam, szerintem tedd fel újra a kérdést, hogy ez az adapter alkalmas-e erre, talán mások majd mást mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!