Az alábbi konfiguráció megér 100.000 Ft-ot?
PROCESSZOR: Intel Core i7-3770 4-Core 3.4GHz
PROCESSZOR HŰTŐ: Deepcool GAMMAXX 300
VIDEOKÁRTYA: ASRock Radeon RX 570 8GB (Accelero Twin Turbo 3)
ALAPLAP: GIGABYTE GA-H77-D3H
RAM: Apacer 2x8GB 1600Mhz
SSD: ADATA 128GB 2.5
HDD: Seagate Barracuda 1TB 2.5
TÁPEGYSÉG: EVGA 500B 500W
SZÁMÍTÓGÉPHÁZ: Deepcool Tesseract WHITE (2db 120mm fan)
Akkor számolgass, szerinted miért hangzik el sokszor hogy alkatrészenként jobban megéri eladni a gépet? Pont ezért, mert úgy többet ki tud belőle hozni mint amennyit átlagosan kap érte.
A hardveraprot meg ne hozd ide, mikor úgy kezdődik, hogy felvásárlás piaci ár alatt.... úgy nem nehéz hasznot kihozni, ha a 100-at érő vga-ért ad 70-et, akinek meg gyorsan kell a pénz eladja neki ennyiért.
50k
2012-es proci. Mit akarsz érte kérni? 4-5-k max!
A videókártya ér valamit. Meg a RAM.
HDD-t én sosem számolom semmibe, nem tudhatjuk mit kapott, mikor adja be a kulcsot. Ventillátorok mennek ki tudja hány éve.
"magyar lakosság jelentős részének ez egy csúcsgép lenne!"
A szegénységben élők és a kereset nélküli, főleg tinik körében lehet, hogy ér valamit ez a gép, a semminél több kategória.
11 éves a CPU és a lap, pár éves multi játékok alatt konkrétan összefossa magát ez a gép.
Az első komolyabb gamer gépemet 2007-ben vettem egy 1GB-os 8600GT-vel. Egy egész nyarat dolgoztam érte reggel 6-tól délután 5-6-ig, hogy meglegyen. Soha nem finanszírozták a szülők a szórakozásomat, ha kellett valami akkor megdolgoztam érte, mint ahogy az első motorom, és autómért is.
Jelenleg millió feletti konfigom van, ezért bő 2 évet spóroltam, hogy meglegyen.
Szóval fogd vissza magad, mert az arrogáns inkompetens stílusod már messziről bűzlik. Jóideje rontod itt a levegőt a kategóriában az ostoba és félrevezető megjegyzéseiddel (mert válasznak nem lehet nevezni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!