Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új NVMe SSD és megduplázódott...

Új NVMe SSD és megduplázódott FPS. Létezik, hogy az SSD miatt?

Figyelt kérdés

Alapból egy 1TB-os 980 pro SDD-n volt minden, a Windows, programok, játékok stb. Van egy HDD is filmeknek, game play felvételeknek stb.

Jó árban volt sima 980, vettem is egyet. Tegnap betettem a gépbe, átmozgattam rá 400-500GB játékot (Steam segítségével) aztán nem is foglalkoztam vele tovább. Ma indítom az egyik játékot, és a korábbi 80-100FPS helyett közel 200 lett. Le is kellett korlátoznom az FPS számot mert csak 165Hz-es a monitorom és már tördelte a képet a magas FPS szám miatt. Indítom a másik játékot, 100-120 helyett szintén 200 körüli FPS.

Semmit nem csináltam ezen kívül. Létezik hogy az 1TB-os Samsung 980 döglődne, és azért duplázódott meg az FPS új SSD-n? Fél éves PC minden új benne.

2023. márc. 22. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Részben lehetséges persze, nem sok értelme van ugyanazon az SSD-n futtatni a játékot, mint amint a windows van... eléggé megterheli SSD-t és erős terhelés hatására korlátozza saját magát hogy ne melegedjen túl...

Milyen az alaplapod? Azért kérdezem, mert elég bika alaplap kell ahoz, hogy azt az SSD-t ki tudd hajtani. Legtöbb lap nem képes ennyire.

Maximális SSD olvasási sebesség 7000 MB/s

Maximális SSD írási sebesség 5000 MB/s

Mértél valaha SSD iras/olvasás sebességet?

2023. márc. 23. 00:32
 2/2 anonim ***** válasza:
nem
2023. márc. 23. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!