Van egy lenovo v110 80tl laptopom Bios jelszó van rajta és nemtudom hogy kell törölni mert még a biosba se tudok belépni van erre megoldás?
Figyelt kérdés
2023. márc. 20. 19:35
1/5 fukapapa27 válasza:
Szedd szét és az elemet vedd ki belőle 10-15 másodpercre de a laptop ne legyen áram alatt! Azt tedd vissza és ha minden ok akkor már nem fogja kérni a jelszót!
2/5 A kérdező kommentje:
Az aksit is ki kell szedni hozzá vagy le kell meríteni?
2023. márc. 20. 19:56
3/5 A kérdező kommentje:
Ki szedtem az aksit, az elemet és semmi ugyanúgy kéri a jelszót
2023. márc. 20. 20:28
4/5 anonim válasza:
Miért van rajta ez a BIOS jelszó? Kéz alatt vetted? Ez legalább 5-6 éves laptop, én kaptam ilyet egy rokontól, a gyereknek vette, de fél év után a merevlemezt kellett cserélni. Aztán havonta szerviz. Nekem adta, de harmatgyenge volt a procija, aztán eladtam alkatrésznek.
5/5 anonim válasza:
EZ nem eladhatatlan EU-s laptop, amit iskolákban osztottak ki? Akkor nem lehetsz soha rendszergazda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!