Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen monitort ajánlotok?

Milyen monitort ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szeretnék 3 monitort vásárolni. Ami fontos számomra az a

120hz és a 0.1-1ms válaszidő.

Nem tudom milyen monitorból lenne érdemes 3db-ot összepakolni.

Keretvastagságról sem találok semmit nyílván nem tudom hogy ez mennyire fontos szempont.

Valakinek van tapasztalata? Vagy tud ajánlani már bevált setupot?

2023. márc. 19. 09:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kitűnő választás. Vesa állvány asztaltól függően kellhet.
2023. márc. 19. 10:26
 2/12 anonim ***** válasza:
2023. márc. 19. 10:26
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mennyi az árkereted, de én pl ezt az aoc-t nézem pár napja, hogy ebből kéne összerkni egyet. Szerintem nem túl drága ahhoz képest amit tud. (Keretvastagsága kb 7,5 mm)

165 hz

1 ms

Va panel

X [link]

Szedd ki az "X"-et a link elől és jó is lesz.

2023. márc. 19. 10:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Oh, itt lehet liket küldeni instant, waoh, akkor sry az "X"-ért.
2023. márc. 19. 10:37
 5/12 anonim ***** válasza:
24%

"Szerintem nem túl drága ahhoz képest amit tud."

Semmi extrát nem tud, cserébe hitvány va paneles.

2023. márc. 19. 10:38
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Megkérdezhetem, hogy mi a probléma a va panellel? Ha nem képszerkesztésre veszed, hanem videójátékra, ott még jobb is mert képes szebben, láthatóbban megalkotni a sötét helyeket, bár cserébe kevésbé élénk, mint egy ips, de olcsóbb is.
2023. márc. 19. 10:43
 7/12 anonim ***** válasza:
34%
Az, hogy nem ips vagy oled. Nem kell ahhoz képet szerkeszteni, hogy az ember úgy élvezze a tartalmakat, ahogy azt a szerző szerette volna. Igen, kép jellegű anyagok esetén a korrekt színpaletta használata nagyban hozzájárul a hangulat megőrzéséhez.
2023. márc. 19. 10:50
 8/12 anonim ***** válasza:
53%

Ez mindent elmond az igényekről, hogy nem a színhelyesség az első legfontosabb, hanem a 120hz, meg a válaszidő! Az ilyen embereket kényszeríteném, hogy üljenek le egyszer egy színhelyes monitor elé, leesne az álluk, hogy milyen szemetet vettek! Ég és föld a különbség a képben!

Ez alá semmiképpen nem mennék: Dell UP2720Q, vagy Dell U4021QW, de inkább egy ilyet ha már videókártyára valaki rákölt 6-700ezret, akkor ne csapja már be magát egy 1-200ezres vacakkal: Dell UP3218K

2023. márc. 19. 10:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Én nem így gondolom. Volt már dolgom oled-es tv-vel, amin nagyon szépek voltak a színek, de szerintem nem annyival rosszabb a va panel. Tény,hogy tompábbak a színek, de szerintem az is teljesen megfelelő.

Ez csak az én véleményem, de szerintem monitoronként nem éri meg 100+k-t költen. A fél milliós ajánlatod, meg hát szerintem túlzás.

És úgyszintén az én véleményem, deszerintem bőven elég a va panel is.

2023. márc. 19. 11:00
 10/12 anonim ***** válasza:
34%

"nem a színhelyesség az első legfontosabb, hanem a 120hz, meg a válaszidő! "

Pláne úgy, hogy elérhető a három egyszerre is...

2023. márc. 19. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!