Milyen monitort ajánlotok?
Szeretnék 3 monitort vásárolni. Ami fontos számomra az a
120hz és a 0.1-1ms válaszidő.
Nem tudom milyen monitorból lenne érdemes 3db-ot összepakolni.
Keretvastagságról sem találok semmit nyílván nem tudom hogy ez mennyire fontos szempont.
Valakinek van tapasztalata? Vagy tud ajánlani már bevált setupot?
Nem tudom, hogy mennyi az árkereted, de én pl ezt az aoc-t nézem pár napja, hogy ebből kéne összerkni egyet. Szerintem nem túl drága ahhoz képest amit tud. (Keretvastagsága kb 7,5 mm)
165 hz
1 ms
Va panel
X [link]
Szedd ki az "X"-et a link elől és jó is lesz.
"Szerintem nem túl drága ahhoz képest amit tud."
Semmi extrát nem tud, cserébe hitvány va paneles.
Ez mindent elmond az igényekről, hogy nem a színhelyesség az első legfontosabb, hanem a 120hz, meg a válaszidő! Az ilyen embereket kényszeríteném, hogy üljenek le egyszer egy színhelyes monitor elé, leesne az álluk, hogy milyen szemetet vettek! Ég és föld a különbség a képben!
Ez alá semmiképpen nem mennék: Dell UP2720Q, vagy Dell U4021QW, de inkább egy ilyet ha már videókártyára valaki rákölt 6-700ezret, akkor ne csapja már be magát egy 1-200ezres vacakkal: Dell UP3218K
Én nem így gondolom. Volt már dolgom oled-es tv-vel, amin nagyon szépek voltak a színek, de szerintem nem annyival rosszabb a va panel. Tény,hogy tompábbak a színek, de szerintem az is teljesen megfelelő.
Ez csak az én véleményem, de szerintem monitoronként nem éri meg 100+k-t költen. A fél milliós ajánlatod, meg hát szerintem túlzás.
És úgyszintén az én véleményem, deszerintem bőven elég a va panel is.
"nem a színhelyesség az első legfontosabb, hanem a 120hz, meg a válaszidő! "
Pláne úgy, hogy elérhető a három egyszerre is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!