Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel core i5-2400 , 10giga...

Joell kérdése:

Intel core i5-2400 , 10giga ram es egy gtx 770 2gb - full hd ban 60fpst tudna hozni kozepes/magas beallitasoknal a gta5ben?

Figyelt kérdés
2023. márc. 17. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A GTA V-nek nem kell 60fps, de ez a konfig simán meghajta olyan fix 40-50fps-el, ami a bőven játszható kategória, olyan régi játék, hogy folyamatos lesz a mozgás, high beállítások mellett, Dx11-el, legmagasabb látótávolság, illetve npc variáció mellett (nyilván post processinggel játszani kell - de GTA V-ben van memória csúszka,szóval nagyon jól konfigurálható.) Általában amúgy 30-40 fps-el játsszák, sok a konzolos, akinek nem is menne feljebb,még abban az időben optimizálták a játékot. Ez ai i5 2400 egy HP gép igaz? Az simán elviszi, a 10 giga jó, (GTA V 4 gb-al már elvan) a kártya pedig egy 10 éves játéknak bőven elég (a GTA V maximális memória igénye 3,2 GB, ha mindent ultrára húzol). Nekem ennél egyel kisebb procival, 8gb rammal, illetve 2gb GDDR3-as kártyával medium-highon HD-ben 900+ órám van a GTA Onlineban, simán játszható vele.
2023. márc. 17. 15:06
 2/9 anonim ***** válasza:
A GTA 5 nagyon jól optimalizált játék, és nem utolsósorban már 10 éves, tehát mai szemmel gyenge hardveren is élvezhetően fut. A GTX 770 meg tudja hajtani 60fps-sel, de a 2GB VRAM miatt figyelni kell a grafikai beállításokra, vannak amik nagyon sokat adnak a memóriahasználathoz.
2023. márc. 17. 15:23
 3/9 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Amúgy a grafikát nem mindenhol kell fullra húzni, pl én jó 200 óra után jöttem rá, hogy hiába húzom fullra a növényzetet, tehát sok fű lesz, és hiába próbálok a fű rejtekéből tüzelni, ha a pro-k leveszik minimumra és nekik nincs is fű, magyarul a nagy büdös semmiben ülök a hegyoldalon, simán látnak az ő képernyőjükön! Tehát nincs lock-olva az online lobbikban a minimális grafika,ezért ha kompetitíven akarsz játszani, akkor mindenképpen érdemes levenni minimálra az ilyesmit, mert sokan úgy játszanak, ezért ha te pl fúben rejtőzöl, az ott nála a képernyőn csak egy sík terep, amin simán meglát.
2023. márc. 17. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

Így futna a gta 5 azon a kártyán. Lehet mondjuk, hogy az a proci ebben a cpu igényes játékban vissza fogná kicsit full HD-ban, jó lenne egy I7 2700K. De így is jól fog menni szerintem.

2023. márc. 17. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Online rész prociigényesebb mondjuk.
2023. márc. 17. 17:15
 6/9 anonim ***** válasza:
29%
próbáld ki de vszg nem
2023. márc. 18. 07:46
 7/9 A kérdező kommentje:
végül gtx-680 as videokartya lett
2023. márc. 22. 09:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom minek vettél ilyen régi kártyát főleg, hogy gyengébb mint a gtx 770. És még régebbi.
2023. márc. 22. 12:09
 9/9 A kérdező kommentje:
gta 4 re elég lesz meg az 5 re is
2023. márc. 22. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!