Ez a Xeon proci milyen videokártyát bír maximum?
Most egy Radeon R7 370 és egy H310-CM HDV alaplapba vannak bent. A processzor nem nagyon szokott turbó órajeleken menni ezt a videokártyát szeretném cserélni valami erősebbre. RX 590 vagy GTX 1060-ra gondoltam. Még bőven lenne pénz ezeknél erősebbekre is. De felette már szerintem bottleneck lenne.
Működik az a Xeon rendesen abban a lapban? Nincs is a támogatási listában, elméletben annak a procinak el sem lenne szabad indulnia azzal a lappal ( a 6gen óta ilyenek a desktop chipsetek ).
Ez amúgy - ha turbózik rendesen - olyan i3-8350K szinten van. Ha magas felbontáson használod ( 1440p és felette ) akkor mehet ezeknél erősebb kártya is aká. 1080p-ben sztem felesleges RX580/GTX1060-1070 felé menni.
Az 1440p pont jól jönne nekem. Mert 1440p 75Hz a monitorom. De kb 90 ezer forint +- pár ezer amit kitudok adni videokártyáért. Hardveraprón ennyiért ilyen RTX 2060 Super, 2070-ket találtam. Ezek a kártyák egyáltalán még alkalmasak erre a felbontásra? Még ha csak 60-75+ fps is a cél? És a nagyobb felbontás nem fogja a processzort is jobban terhelni?
Nem működött benne az elején normálisan amikor megvettük bele a procit. De elvittük szerelőhöz és ő csinált meg valamit a biosban, azóta nincs baj.
Erre számíthatsz a te prociddal és RTX2060-nal 1440p-ben, ennyit biztosan tudna:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!