1200AF mellé milyen kártya illik?
Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 11:23
11/12 anonim válasza:
Rtx 3050 85-90 ezer, rx 6600 80 ezertől.
12/12 A kérdező kommentje:
Ha folyamatosan(24/7) játszol rajta nem kérdés hogy a bányászat kevésbé megterhelő, de 5+ éves bányászkártyából jó ha 3/4-e működik tökéletesen(anélkül hogy le kéne húznod az orajelet, vagy produkálna képi hibákat, fagyna, és így tovább), aki játékra vette a kártyáját jó eséllyel már rég lecserélte és csak pihen a dobozában évek óta. Vettem volna(sőt, vettem is) bányász kártyát amikor legfeljebb 1-2 évesek voltak, garanciával, fillérekért amikor először bedőlt az ethereum(habár teszem hozzá az is megsült végül, 11 hó garral vettem és két hónappal garancia lejárta után meghalt játék közben - csak anekdota, de nekem személy szerint elég ahhoz hogy még egyszer ne kockáztassam meg), de ezek már nagyon öreg kártyák amúgy is, nem hogy még potenciálisan szarrá voltak hajtva ~4 éven keresztül(előtte/közötte meg játszottak egy keveset).
2023. márc. 14. 05:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!