Miért nem ismeri Fel a Gép Az összes RAMot?
Figyelt kérdés
A laptopom (HP Probook 6465b) nem Ismeri (használja) fel az összes 8GB Ramot ami benne van. Helyette 3,5 GBot lát. Windowson És Linuxon is Alánéztem, de mind a kettőnél fennáll ez a probléma. Az operációs rendszerek X64esek.2023. márc. 8. 18:08
2/17 A kérdező kommentje:
8GB-ot lát
2023. márc. 8. 18:18
4/17 anonim válasza:
Ha a bios látja a 8 gigát, akkor csak az op rendszerrel lehet a baj. biztos hogy nem 32 biteset raktál fel?
5/17 A kérdező kommentje:
Alaplapot nem tudom az a gyári HP Amd A6 3430MX-el
A memória pedig Samsung 2x4 GB
RAM Sticket Is Cseréltem már
2023. márc. 8. 18:46
7/17 anonim válasza:
Integrált VGA részére lesz lefoglalva...
8/17 anonim válasza:
Biztos 64bites rendszer van telepítve?
9/17 anonim válasza:
Tuti hogy csak 1 slot van az alaplapon, nem nagyon szokott lenni több slot, és neked márpedig 1 db 4 gb-os modul van benne, szóval jogos a 3.5 gb felismert ram.
10/17 anonim válasza:
igen, 9-es igazad van...
About your ProBook 6465b
Your computer's memory capability:
Maximum memory:
16GB
Slots:
2 (2 banks of 1)
Standard memory:
2GB or 4GB removable
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!