Melyik az a mai legolcsóbb videokártya, ami übereli ezt a kártyát?
Korában meg még sokáig elég jónak számított, de pl. a konfigom a Scorn-t nem viszi... Nem tudom igazából a processzor vagy a videokártya kevés-e neki, de nem megy, kifagy, összeomlik. Gépigényre nem hallgatok már régóta, mert eddig volt több olyan játék amit vitt attól függetlenül hogy nem volt még a minimumnak sem megfelelő... Persze nem volt túl nagy élmény de vitte.
NFS MW II (gagyi nagyon amúgy is...) még éppenhogy elmegy pl., a Rivals már nem, nagyon küszködik.
Nem nagyon szoktam játszani, csak néha van egy-két cím ami kipróbálok, most a Witchfire-t várom, de sok reményt nem fűzök hozzá, sanszos a bughalmaz.
Ez a korában is egy középkategóriás kártya volt, semmi több. Ma már a belépőszintűek is köröket vernek rá.
"Nem tudom igazából a processzor vagy a videokártya kevés-e neki, de nem megy, kifagy, összeomlik"
A fosszílis vga-ból kiindulva az egész (és akkor nem is említettük, hogy a normális, nem lopott verzió ilyeneket nem csinál...)
"Gépigényre nem hallgatok már régóta"
Pedig nem ártana, főleg, mert:
"nem volt túl nagy élmény de vitte",
"nem megy, kifagy, összeomlik"
A most wantednek nincs második része. A people can fly pedig bughalmazt nem igazán adott még ki.
#2 Lehet nem II a neve, de akkor úgy mondom hogy a második MW, a Criterion-féle, 2012-es.
GoG verziójú a játék, azok nem szoktak összeomlani, eddig nem volt gond velük.
Jó igazad van (a jó öreg Painkiller, de szerettem, a Bulletstorm is jó volt), csak a mai trend már nem a minőségi munka, lásd Cyberpunk 2077... Ez is gyanúsan sokáig van már fejlesztve, nehogy úgy járjon a játékos társadalom mint előbbivel.
GTX 970 szintén felejtős?
"a mai trend már nem a minőségi munka, lásd Cyberpunk 2077"
A korábbi generációs konzolok problémáit kivéve nagyon súlyos baj nem volt azzal sem, csak fel lett fújva. Voltak gondjai? Igen, nem kevés. Súlyosak? Normális hardveren közel sem. Ezen kívül a CDPR mindig is ilyen volt, megjelenéskor borzasztó bugos minden játékuk, szorgosan javítják is, mindig. Lehetne fordítva? Abszolút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!