Az aerocool cylon rgb 700w tápegység jó választás? (Ha más lenne jó, vagy ha a 600-as, 500-as változat is elég lenne azt is írjátok le légyszi)
Nem értek a tápokhoz, szóval a válaszokat nagyon köszönöm!
ebbe a gépbe néztem:
cpu: i3 12100F
ram: 16gb
alaplap: asus prime H610M-K
hdd és ssd: 1tb hdd és 256gb ssd
VGA: rx 6400
gépház (nem tudom mennyire fontos hozzá de azért ideírom😅): aerocool cs-107-a-bk-v1
monitor: samsung lc24f390fhrxen
Az RX 6400-as egy belépő szintű kártya,
így az alaplapi PCI Express aljzatról maximum 75 W-tal terhelhetné meg a tápegység 12 V-os ágát:
Az i3-12100f
maximum hőleadása 89 W, szóval több, mint valószínű, hogy a tápfelvétele sem lesz sokkal több annál, 100 W alatt marad:
Szóval ehhez a konfigurációhoz nem kell 700 W-os szörnyeteg. Pláne, hogy ezen:
tesztek alapján készült lista szerint az Aerocool Cylon szériája ellenjavallt.
Helyette - hasonló árkategóriájú, jobb minőségű, kisebb, de elegendő terhelhetőségű - darab:
Remélem nem megint te vagy az a gyökér válaszoló. Mert ha igen úgy készüljél, hogy észre fogom venni és jelentve leszel. Ezért is csak ennyit írok az a tápegység Tier F besorolású tehát veszélyes kategóriába tartozik. Jobban ajánlom ezeket a tápokat:
Ez a moduláris ez Tier C besorolás
Itt a nem moduláris ez nincs a Tier listán nem tudom, hogy ajánlott e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!