Billentyűzet vásárlás?
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni billentyűzet vásárlással kapcsolatban.
A jelenlegi klavi is nagyszerű, de nagyon hangos, és szeretnék tapasztalatok alapján ajánlatokat kérni.
Árkategória 10-15 ezer forint.
Nem kell komoly gamer billentyűzet.
Néhány elvárás: multimédia gombok, világítás, és halk legyen.
Jelenleg ilyet használok amivel teljesen meg vagyok elégedve, leszámítva a gombleütéseket ami nagyon hangos.
Hama uRage Illuminated 2
Már 3 éve megvan, és nincsenek lepattogva a gombok, a világítása tökéletesen működik csak sajnos már hangosabb mint amikor megvettem.
Új korába sem volt halk, de hát már nem akartam visszaküldeni mert nagyon tetszett a külseje, és akkor még elviselhető volt.
Szóval valami ilyesmit szeretnék ami nagyon halk, és mindenre is jó. Mostanában itthon is sokat gépelek, van hogy este 10-11 óráig(Nem játékokban), és így már elég hangosnak bizonyul.
Ha valaki tapasztalatok alapján tud ehhez hasonló klavit, kérem linkelje be, vagy írja le a pontos típust. Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!