Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2023-ban még megéri PS5-öt venni?

2023-ban még megéri PS5-öt venni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 5. 11:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem nagyonnkövetem az alja Microsoftot de egy játék nem jött ki amit bánok az pedig a Halo 5. És sokáig a többi Halo sem volt elérhető
2023. márc. 5. 14:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Olyan értelemben az, hogy PS-re nem hozták ki... az, hogy a Win és Xbox együtt van annak max előnye van hátránya semmi.
2023. márc. 5. 17:34
 13/18 anonim ***** válasza:

"Olyan értelemben az, hogy PS-re nem hozták ki... az, hogy a Win és Xbox együtt van annak max előnye van hátránya semmi."

Igen, olyan előnye van, hogy se én, se nagyon sok másik ember nem vesz Xboxot, mert nincs értelme, ha van egy "erősebb" PC-nk.

A PS-t sem azért vettem régen, mert sejj jó ha egy PS futtatja a játékokat és nem a PC-m, hanem mert egy nagy rakás játékkal nem tudtam máshogy játszani, vagy maximum 4-5 évvel később, amikor esetleg kiadták PC-re (és Xboxra).

2023. márc. 5. 20:46
 14/18 anonim ***** válasza:
34%
Akkor rakj össze egy PC-t 180-200k-ból ( Series X ) ami képes ugyanarra...
2023. márc. 5. 20:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben. Ez az aktuális konzol, még a generáció felénél sem tartunk, az életciklusának a harmadánál se!! PS5-re még 7-8 évig jönnek játékok. Az aktuális VR szett csak most érkezett. Ha vannak olyan játékok, amik érdekelnek, akkor jó vétel.
2023. márc. 6. 01:05
 16/18 anonim ***** válasza:

"Akkor rakj össze egy PC-t 180-200k-ból ( Series X ) ami képes ugyanarra..."

Egy PC (ezalatt természetesen a laptopokra is gondolok, amik ugyanúgy PC-k) nem csak játékra alkalmas. Ha valóban CSAK játékra használnám, akkor jobban megérné egy konzolt venni helyette. De mivel nekem - és a többségnek - játéktól függetlenül is kell egy PC, ezért ezt az érvet nem igazán tartom megalapozottnak.

Ha valaki tényleg kizárólag játszani akar és minden mást le tud rendezni a telefonján, akkor valóban reális választás lehet az Xbox is, de egyéb esetekben szerintem felesleges.

2023. márc. 6. 01:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Előbb még az volt hogy az a gond hogy boxra nem exkluzivok mert win re is vannak.
2023. márc. 6. 02:06
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
15-ös - annyira felgyorsult a fejlesztési ciklus, hogy max 2 éve van a PS5-nek és jönnie kell egy új generációs konzolnak, vagy az MS ráver nagyon csúnyán! PC-n mindenképpen grafikailag már előtte járnak évek óta.
2023. márc. 6. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!