Laptop hiba Mi okozhatja?
Hp envy laptopomban most lett cserelve a régi vinyó ssd-re. Mellette portalanitás, proci hővezető pasztázás.
Mimden ok, gyors és csendesebb lett. De ha bemozdul a gep, vagyis ha pici rázkódás eri, eleg ha megkoccintom picit erősebben, vagy az asztalra csapok mellette nem is erősen, vagy bevibrál, vagy egy pillanatra elmegy a kép(n tudom ilyenkor leáll-e 1tized másodpercre), vagy újraindul. Határozottabb rázkódásra újraindul. Ha csak elsötétül egy pillanatra, és nem indul újra, olyankor utána lefagy, n reagál semmire. Videokartya integrált, akkumulátor nincs benne. Mi lehet a gond szerintetek?
Bármi lehet.
Lehet sok régi ütés, nyomás most jön ki rajta.
Alaplapi kontakthiba ami egy nyomásra, csavarásra nem érintkezik.
Ha nem akarod szétszedni és kinyomozni, akkor kuka.
nem vagyok szerelő...
Egyszer láttam proci problémás gépet. Állandóan újra indult, de kékhalált dobott. Próbálnék egy újra húzást csak úgy próbaképen, akkor kizárható, hogy hardveres-szoftveres a probléma oka. Egy cimborám gépén állandóan csíkos lett a kép, újraindulással, mindenki VGA problémára gondolt. Furcsamód az újra húzás után semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!