Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop hiba Mi okozhatja?

Laptop hiba Mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Hp envy laptopomban most lett cserelve a régi vinyó ssd-re. Mellette portalanitás, proci hővezető pasztázás.

Mimden ok, gyors és csendesebb lett. De ha bemozdul a gep, vagyis ha pici rázkódás eri, eleg ha megkoccintom picit erősebben, vagy az asztalra csapok mellette nem is erősen, vagy bevibrál, vagy egy pillanatra elmegy a kép(n tudom ilyenkor leáll-e 1tized másodpercre), vagy újraindul. Határozottabb rázkódásra újraindul. Ha csak elsötétül egy pillanatra, és nem indul újra, olyankor utána lefagy, n reagál semmire. Videokartya integrált, akkumulátor nincs benne. Mi lehet a gond szerintetek?

2023. márc. 4. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

Bármi lehet.

Lehet sok régi ütés, nyomás most jön ki rajta.

Alaplapi kontakthiba ami egy nyomásra, csavarásra nem érintkezik.

Ha nem akarod szétszedni és kinyomozni, akkor kuka.

2023. márc. 4. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Kijelző kábel csúszhatott ki?
2023. márc. 4. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Szétszeded és minden csatlakozót megigazítasz újra. (áramtalanítva!)
2023. márc. 4. 20:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi kidobni n szeretnem mert még full jó a gép.i7 proci 12ram 17es erintőképernyő. Mindig kíméltem, régi sérülésre nem gondolnek. A kábeleket ujraigazgattam nem javult. Procit n mertem leszedni meg visszarakni nem ertek hozzá, nem en csináltam a hűtőpaszta cseréjét. Aki csinálta, nem elerhető mostanában, messze van. A processor rosszul lehet visszatéve? Az uj ssd okozhat ilyet? Lehet h szervíz kell?
2023. márc. 4. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:

nem vagyok szerelő...

Egyszer láttam proci problémás gépet. Állandóan újra indult, de kékhalált dobott. Próbálnék egy újra húzást csak úgy próbaképen, akkor kizárható, hogy hardveres-szoftveres a probléma oka. Egy cimborám gépén állandóan csíkos lett a kép, újraindulással, mindenki VGA problémára gondolt. Furcsamód az újra húzás után semmi gond.

2023. márc. 4. 20:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megpróbálom, bár most újra volt rakva az ssd csere miatt.
2023. márc. 5. 07:43
 7/8 anonim ***** válasza:
OK, de ilyenkor ez egyből megmutatja, hogy szoftveres-e a probléma. Fél óra kb.
2023. márc. 5. 20:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Újrarakva is maradt sajnos a problem.
2023. márc. 6. 04:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!