Dell OptiPlex 7040 (Tower) videókártya?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Tudna esetleg valaki segíteni, hogy a Dell Op 7040 támogatja ezt a videókártyát? [link]
Ne kövezzetek meg, nem vagyok igazán jártas a dolgokban, így ha esetleg lenne más javaslatotok? Maximum 2Gb kártyára gondoltam...
Köszönöm előre is! :)
2023. márc. 1. 11:56
1/26 anonim válasza:
Van az alaplapon pcie foglalat, tehát bele lehet tenni. Az más kérdés, hogy az a kártya kb a talán a harmadát éri annak az árnak, mint ami a linken van. A hardveraprón 7-12 ezerért már utánaddobják.
2/26 anonim válasza:
Gyanítom, hogy nem is jobb, mint a meglévő integrált megoldás.
3/26 anonim válasza:
Mire kell? Mert ez a VGA is irodai célra van, játékot futtatni rajta pl nem fogsz tudni értelmes sebességgel.
4/26 A kérdező kommentje:
#1, Igen, elméletileg és a leírás szerint van is, csak fogalmam sincs, hogy mit jelent az x16-os szám...
2023. márc. 1. 12:13
5/26 A kérdező kommentje:
#3, Szeretnék, természetesen, de nem ez tenné ki a fő profilt, hanem térinformatika, illetve mérnöki tevékenység...
2023. márc. 1. 12:15
6/26 anonim válasza:
Azt a kártyát meg ne vedd újonnan, 5-6 ezer forintért hasonlót kapsz már használtan.
7/26 A kérdező kommentje:
Az integrált videókártya Intel HD 530, ami valami 1740mb...
2023. márc. 1. 12:20
8/26 A kérdező kommentje:
#6, Értem! Találtam egyet, amit még elméletileg támogat az alaplap is... [link]
Tehát, tényleg nem vagyok képben, hogy mit érdemes, meg hogy, ne haragudjatok... :D
2023. márc. 1. 12:21
9/26 anonim válasza:
Remélem, hogy nem az Amazon-ról akarod megvenni 340 dollárért? Mai árfolyamon 118 ezer.
70 ezer garanciával itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!