Madi111 kérdése:
USB port nem működik. (?)
Figyelt kérdés
A hátsó USB portok működnek. A gép elején lévők közül egy sem.
Az eszközkezelőben a külső kezelőeszközök alatt van két sor USB beviteli eszköz, az első sor sárga felkiáltójeles.
2023. febr. 24. 23:59
1/10 anonim válasza:
Kábel jó? Zárlat vagy szakadás a vezetékben vagy a portoknál? Nincs tapasztalatom, hogy ilyenkor mi mit jelez ha az alaplap egy hiba miatt letiltja a portokat (pl. túlfesz védelem)
2/10 anonim válasza:
De hozzá vannak dugva az elülső portok az alaplaphoz?
3/10 anonim válasza:
Nyilván nincsenek rádugva az alaplapra.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. Hozzá vannak dugva az alaplaphoz, a driver is telepítve van. Eddig jó volt.
Egy külső HDD-re másoltam át néhány fájlt, aztán kihúztam rádugtam egy másik HDD-t, de azt már nem ismerte fel, és azóta semmit sem. (A HDD-nek semmi baja, a másik gépen tökéletesen működik.)
2023. febr. 25. 10:47
6/10 anonim válasza:
Az alaplapokon több usb tüskesor is van. Dugd át egy másikra. Egy próbát megér.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi, de szerintem ez a Windows hülyesége. Újra telepíteni nem akarom, még csak két hónapja van fenn. Érdekes, hogy a pendrive-okat felismeri, a külső winchestereket meg nem.
2023. febr. 25. 12:37
8/10 anonim válasza:
Rendszer-visszaállítás, ha be volt kapcsolva egy régebbi időpontra.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbáltam ezt is, de de vált be.
2023. febr. 25. 20:05
10/10 anonim válasza:
Mondjuk azt leírhattad volna már az elején, hogy csak a külső merevlemezt nem ismeri fel, akkor nem kellett volna itt köröket futni a csatlakozó, meg a driver körül. Ebben az esetben az az első teendő, hogy másik gépen felismeri-e a külső merevlemezt. Ha ott sem, akkor egyértelműen a külső dobozban(vagy amivel csatlakozik) van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!