Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az össze állításról nektek?

Figyelt kérdés

Szerintem a legjobb ár érték arányú alkatrészeket válogattam bele össze. De gondoltam megkérdezem. Szerintem jó lesz 75-80+ fps-es Full HD játékra. És Ray Tracing mellé is 30-40 fps-hez, kontrollerel.

AMD Ryzen 5 5500 6-Core 3.6 GHz

ASRock B450M Pro4-F R2.0

Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz

Kingston NV2 1TB M.2

Inter-Tech MA-01 Micro Gépház

Serioux Energy 550W Tápegység

Gainward GeForce RTX 3060 Pegasus 8GB

2023. febr. 24. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az a tápegység eléggé noname - inkább az alábbi lista:

[link]

"Tier C" vagy a feletti besorolású tápjaiból válogatnék - alsó hangon például ilyesmiből:

[link]

2023. febr. 24. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a System Power 9 nagyon drágán megy most.

Inkább ez:

[link]

2023. febr. 24. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:
*System Power 10.
2023. febr. 24. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Táppal egyetértek.

A másik pedig a ház: mindenképp valami modern elrendezésűt választanék, 4 ventilátorral.

(Elől-hátul-felül ventilátorhelyek, 5,25" helyre nincs szükség, alsó táp elhelyezés)

Memóriából elég lehet 2x8GB is, ha csak gamingről van szó, és nincs valami különleges igényű játékod. A kinézett lapban 4 ram slot van, így könnyen bővíthető szükség esetén. (Illetve választhatsz bármilyen olcsóbbat, 3200 mhz+ CL16. Nincs minőségi különbség, esetleg max annyi, hogy pl gskill aegis-en nincs hűtőborda.)

2023. febr. 25. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!