Mit tudok tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Van egy acer laptopom és teljesen jól működött tegnapig , ma bekapcsoltam és nincs kép. Maga a laptop megy , de semmi nem jelenik meg, mit tudok ezzel csinálni? Valakinek valami ötlet?2023. febr. 21. 20:37
11/12 DK-s válasza:
#10-nek:
Ha a háttér-világítás ment ki, akkor megfelelő szögből nézve látható a kép.
#7-nek:
Az hogy a monitoron van kép, még nem jelenti azt, hogy a video-proci jó!
Nekem is döglött már be úgy laptopom hogy monitoron volt kép, de a saját kijelzőjén nem, és a proci volt a hibás. A külső monitort nem az vezérli, ami az LCD kijelzőt. A külső csatlakozó általában VGA.
Azt a kérdést, hogy a kijelző, vagy a proci a hibás, igazából csak egy szerviz tudja megmondani. Hacsak nincs a kérdezőnek egy (biztosan jó) kijelzője, amivel kipróbálja.
12/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a sok segítséget, magától reggel már jó volt a gép! Sajnos nem értem hogyan történt ez de örülök hogy azóta semmi baj nincs vele
2023. febr. 22. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!