Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Német nyelvü biost miért nem...

Német nyelvü biost miért nem lehet angolra állitani?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 20:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Mert nem értesz németül és nem tudod megnyomni a megfelelő gombot.
2023. febr. 18. 23:24
 2/12 P.O.C. ***** válasza:
Egyszer én úgy oldattam meg valami brand gépnél, hogy ráflasheltem az angol nyelvű változatot DOS -os frissítőprogrammal. Úgysem a legfrissebb volt rajta, mondom akkor egy próbát megér. És bevált.
2023. febr. 19. 05:02
 3/12 anonim ***** válasza:

Már 15 évvel ezelőtt is lehetett a bios nyelvét változtatni a főbb világnyelvekre.

Általában mindjárt a bios első oldalán szokott lenni. Ha német a bios, akkor olyat keress, hogy "Sprache". Ha meg nincsen ilyen lehetőség, akkor ahogy #2-es ajánlotta.

2023. febr. 19. 08:27
 4/12 anonim ***** válasza:
#3 vagyok Annyit még hozzátennék, hogyha reseteled a biost, akkor is angolra áll vissza.
2023. febr. 19. 08:29
 5/12 P.O.C. ***** válasza:
#4: Nem biztos, annó unokatesóman kértem meg pörgesse át a menü pontokat, aki jó németes nyelvvizsgával is rendelkezett, és most épp kint is dolgozik. Még csak hasonlót sem talált. Utána jött ez az ötlet. Gondolom eleve így gyártatták le német piacra. De mivel ezt a típust az egész világon forgalmazták, könnyű volt hozzá angol BIOS -t találni.
2023. febr. 19. 08:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk előrébb lennénk, ha tudnánk az alaplap pontos típusát.
2023. febr. 19. 09:49
 7/12 A kérdező kommentje:
pegatron apxd1 dm
2023. febr. 19. 11:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Húúúúú! A halálom az ilyen egzotikus alaplapok. Lehet, hogy én vagyok a balfék, de dél óta keresek hozzá letölthető angol biost, de égen földön nem találok. Az a baj ezekkel az egyszer használatos gépekkel, hogy a terméktámogatás kb 0%. Vedd meg, használd 2 évig, dobd ki és vegyél másikat. Pedig biztos, hogy van hozzá angol nyelvű bios, mert találtam olyan képet, amin az van. Úgyhogy igaza van #4-nek, ez direkt német bios-al készült.

Ha nincs más, kénytelen leszel megszokni. Úgyse gyakran nézegeti az ember. Én az enyémet kb másfél éve láttam.

2023. febr. 19. 14:42
 9/12 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy akármit csinálok nem bootol be se dvd-ről se ssdről,pedig látja a biosban,felismeri őket.
2023. febr. 19. 19:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Valahogy keresd meg ebben a német biosban a boot beállításokat és nézd meg, hogy mi a sorrend.

Elég régi ez az alaplap. Az alaplapi elem rendben van? A bios nem felejti el a beállításokat?

2023. febr. 19. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!