Német nyelvü biost miért nem lehet angolra állitani?
Már 15 évvel ezelőtt is lehetett a bios nyelvét változtatni a főbb világnyelvekre.
Általában mindjárt a bios első oldalán szokott lenni. Ha német a bios, akkor olyat keress, hogy "Sprache". Ha meg nincsen ilyen lehetőség, akkor ahogy #2-es ajánlotta.
Húúúúú! A halálom az ilyen egzotikus alaplapok. Lehet, hogy én vagyok a balfék, de dél óta keresek hozzá letölthető angol biost, de égen földön nem találok. Az a baj ezekkel az egyszer használatos gépekkel, hogy a terméktámogatás kb 0%. Vedd meg, használd 2 évig, dobd ki és vegyél másikat. Pedig biztos, hogy van hozzá angol nyelvű bios, mert találtam olyan képet, amin az van. Úgyhogy igaza van #4-nek, ez direkt német bios-al készült.
Ha nincs más, kénytelen leszel megszokni. Úgyse gyakran nézegeti az ember. Én az enyémet kb másfél éve láttam.
Valahogy keresd meg ebben a német biosban a boot beállításokat és nézd meg, hogy mi a sorrend.
Elég régi ez az alaplap. Az alaplapi elem rendben van? A bios nem felejti el a beállításokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!